keresés menü

Legyél kreatív, és így nyerjél jegyet a pénteki TEST FEST-re!

Szép hármas szállít le a Bladerunnaz május 27-én pénteken a hajó gyomrába a szokásosnál izgalmasabb basszus-zenék birodalmából.

Jön például az autógyújtogatós-riotos arckendőt a művészi önkifejezés eszközeként használó DJ Paypal a Teklife-tól, magyarra lefordítva lesz egy csomó, a zsánerszélrózsa minden irányába csápként kinyúlkáló footwork, egészen nyugodtan lehet elkezdeni edzeni a lábakra.

Továbbá itt lesz a Shogun Audiós Rockwell, az aktuális drum & bass színtér legkülöncebb figurája, akinem nem okoz gondot kacérkodni a grime és juke karcos hangzásvilágával éppúgy, mint az amerikai technóval vagy a régisulis rave korszakkal:

A harmadik headliner pedig Kahn lesz, aki a Bristoli iskola legújabb évfolyamát képviseli erőteljes soundsystem-szemlélettel.

És akkor következzen abizonyos J-Á-T-É-K!

Nem fogjuk azt kérdezni, hogy melyikük melyik kiadónál jelentgetett meg dolgokat, vagy hány évesek és hónaposak voltak akkor, amikor apjuk lemezeibe először beletúrtak, semmi ilyesmi. Nem a Google-képességekre vagyunk kíváncsiak, hanem a hamisítatlan innovációra! Szóval két páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik az info@urbanplayer.hu címre csütörtök délig rövid, rímelő versbe vagy haikuba foglalva megírják nekünk, hogy a fenti előadók közül melyikre kíváncsiak és miért.

Ha nagyon jó poétikai műveket kapunk, mármint tényleg nagyon jókat, akkor azokat – természetesen szigorúan névtelenül, a beküldő személyazonosságát nem veszélyeztetve – közzé is fogjuk tenni. Lehet megharcolni a tikettekért, óra indul!

(Nyitókép: sneakersnstuff.com / Frida Möller)