keresés menü

Gyermekkorunk ismert figurái trollkodják szét a Kytaro nevű honi banda újabb horrorklipjét

Talán még emlékeztek az “álegzotikus pszichés matematikát” játszó Kytaro-ra a brutálerős giroszos klipjük kapcsán. Most a Bad Settings című számukhoz is egy horrorklipet csináltak, máshogy, de nem kevesebb szellemességgel.

A kiindulópont a found footage horrorfilmek világa, egy elhagyott romos épületben kalauzol a vhs-kamera, majd ahelyett, hogy valami direktbe szörnyűt kapnánk, egyre feltűnnek gyermekkorunk rajzfilmhősei, hogy elbohóckodják a rettenetet.

A Kytaro-t egyébként pénteken, júni 14-én a Toldiban élőben is el lehet csípni, lemezbemutató lesz, itt az esemény eventója. Továbbkattintva pedig a giroszos témában tudjátok magatokat képbe hozni:

Az év magyar horrorklipje a gyroszpult mögött készült

A Sonya és Kloggs tagokból álló instrumentális rockban utazó Kytaro letaglózó videóval robbant be. A Kryptogyros című trekkjükhöz készült klipben egy gyroszos srác napját követhetjük végig egészen a bizarr, nehbazdmeges műszakzárásig. A zenekar így mesélt a sztori mozgatórugóiról a Recordernek: „ A posztapokaliptikus hangulatú videoklip a XI. század (sic!)

Tűz tartalom 🔥