keresés menü

Küszöbön az új Flying Lotus album!

flyloB

Steven Ellison, azaz Flying Lotus, Los Angeles experimentális popsztárja tavalyi Until The Quiet Comes című nagylemezével szépen bekönyökölte magát az év végi legjobb albumos listákra, és még rapper alteregóját, Captain Murphy-t is megszülte. Idén eddig elsősorban az volt a nagy bréking hír a háza tájáról, hogy saját rádióállomást kap a GTA V-ben, november végén aztán jött egy ilyen rövid üzenettel a Twitteren:

flylotweet

Alig több mint fél napja pedig Twitteren válaszolgatott rajongóinak, ahol elmondta például, hogy ő Dr. Dre miatt vágott bele a producerkedésbe, vagy hogy filmzenéken is dolgozgat már, és hogy találkozott élőben Buriallel, aki szerinte “talán az egyetlen fickó rajtam kívül, aki full fekete Adidas melegítőszettet hajlamos felvenni.” És kiderült a lényeg: igen, érkezik az új album nemsokára, már megvan a cím, a trekklista, tehát a zenék is, és már csak egy lépésre van az anyag a kikeveréstől.

Közölte azt is, hogy a lemeznek van egyfajta jazz feel-je (nem mintha megközelítésében a korábbiaknak ne lett volna, tesszük hozzá mi), és a legendás Herbie Hancockkal is készülget valami. Ja, és aktuális kedvenc előadója most Freddie Mercury. Egyébként itt vannak a kérdések-válaszok.

Várjuk a cuccot, addig meg itt egy frankó kisfilm ‘Lo-ról: