keresés menü

Kötelező esti mozi: 2Pac egyik utolsó koncertje, teljes egészében

2pac

Halló-halló nyugati oldal, ott vagytok? Mert itt meg egy olyan koncertfelvétel van, amitől egyrészt minden elkötelezett kaliforniaimádó reppfanatikusnak percek alatt vizenyőssé válik a tekintete, másrészt akinek meg kimaradt az életéből ez az egész gangsta shit fejezet, az nagyon sok mindent megérthet ebből a videóból.

Például azt, hogy miért lett kultusz 2Pac-ból már az életében is: hát nem azért, mert egy őrülten technikás rímakrobata volt, hanem mert úgy hengerel a színpadon, aminek nagyon sok mai baseballsapkás utód csak a felszínét kapargathatja. A west coast-east coast rivalizálás emblematikus alakja, a csillagszemű kopasz úgy uralja faltól-falig a deszkákat, hogy a haverok mögötte jóformán elolvadnak az aurájában (miközben persze fürdőznek is benne), és valószínűleg bármit kezdhetne a közönségével, messiásként követnék egyetlen parancsszóra.

Nagy pillanatok: 7:45-kor, amikor felcsendül a Notorious B.I.G. és csapata ellen írt sértegetős himnusz, a Hit ‘Em Up (figyeljük a gesztikulációt a “megdugtam a feleséged” sornál), 14:20-kor, amikor megszabadul az atlétától, és teljes valójában láthatjuk azt az erőkoreográfiát, amit a tavalyi virtuális 2Pachoz is lemásoltak, 27:00-kor, amikor feltűnik a színen a szintén suhanc Snoop Dogg. Igazi csemege, jó szórakozást hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=fpxOkLK2xHo

Tűz tartalom 🔥