keresés menü

Köpjön ki magából a négy fal! Hétvégi zenés-táncos üzelmek Budapesten

partikatancika

Ha hétvégén esetleg buliznál egy jót, csak hirtelen fogalom nélkül maradtál, hogy merre kéne ezt tenni, akkor mutatjuk a főbb csapatásirányokat. Fehérzoknis csodabogár, ufótámadás, Diplo-idézés, hip-hop csúcstalálkozó, egy vadúj klub és még sok-sok érdekesség a programajánlónkban! Íme:

PÉNTEK-SZOMBAT: LÄRM ■ 1 ■
Ha benne lennél egy klubforradalomban, akkor az Akácfa utcában nyitó LÄRM-ban van a gyülekező. Lesz minden, ami annyira hiányzott: 250 fős se nem kicsi, se nem nagy terem, derekas hangerővel, vetítéssel, valamint olyan dolgokkal, amik eddig is jók voltak: pénteken Tom Select, Beta, Tolo, Andre, szombaton pedig Silf, Lil Saggitarius, Hi, Eyto és Splatter.

PÉNTEK: No More @ Toldi
Ha csak simán biztosra mennél, akkor pedig a Toldiban a helyed, ahol a Küss Mich prezentálja a német újhullám legendáját, a No More-t. Játszik még Route 8 és S Olbricht közös projektjükkel, a Ste Pwri Tmoddal, Galaktik Jackson pedig egy italo-szettel emeli az est fényét.

PÉNTEK: Daft Punk Revolution – Tribute Night @ Ötkert
Ha robotokkal buliznál, akkor az Ötkert a te helyed, ahol a vizuáltól kezdve az utolsó hangig minden a Daft Punk felé lesz fordítva. Játszanak: We Are Happy Plants, Naked Kool, TMX és Brandon.

PÉNTEK: Ufótámadás a belvárosban @ Müszi
Ha a legmenőbb cool külvárosi gitárzenekarokra vagy kíváncsi, akkor pedig nem kell a Müszinél tovább menned, ugyanis ott csap le a rettegett ufótámadás újabb epizódja. Tumo, Mt. Kailash, Piss Crystals, Klang és a debütáló Oddds basszák meg a gitárokat.

1904010_10202507570564072_766219601_n

SZOMBAT: Legowelt @ A38
Ha a hétvége legnagyobb bulijára akarsz jegyet váltani, akkor a Hajón próbálkozz, ahol a tánczene fehérzoknis csodabogara, Legowelt mutatja be új lemezét vélhetőleg fergeteges hangulatban. Játszik még a vendéglátó Dansmusiq csapata.

SZOMBAT: Poca Huntaz @ Fogas
A hétvége legjobb bulijára még a Fogas esélyes szombaton, amikor is Diplo magyar emberei, Szobahipszter Áki és Moroncsik Ádi tolják alád a forró globáltémákat. Meg minden más jót is nyilván.

SZOMBAT: Bagolyköpet Invázió @ Instant
Ha a minőségi hip-hopra és az agyafúrt szövegekre teszel, akkor pedig az Instantba vezessen az utad, ahol a szakma krémje, Bobafett, Bobakrome, Zomblaze és Long celebrálnak, Yapo pedig warmupol előttük.

1978780_764205133589989_735265866_n

VASÁRNAP: A 100. RNR666 Party @ Vittula
Ha vasárnap se tudsz leállni, akkor pedig jubilálj az ország legtrúbb búkingjával, az RNR666-tal. A hétfői 101. bulit felvezetendő, a Vittulában a Jack Of Heart-os Piero játszik a Piero Ilov & The Warhole nevű egyszemélyes akusztikus cuccával, a szintén egyszemélyes Szentcsalád Oral Orchestra pedig egy MEGLEPETÉS VENDÉGGEL is készül.

1187035_10151902097884033_1513229015_n

VASÁRNAP: Lay-Up! w/ Panda Quartet live @ RoHAM
A Dohány és a Síp utca sarkán található egykori Metro Klub helyszínén Mesterházy Ákos és Bernáth Peti ismét hozza a vasárnapi merengős-fejbentáncolós ambient/elektronika/dub estet, ezúttal egy élő fellépéssel megfejelve a hétfőre való rákészülést.

layup

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥