keresés menü

Ki hitte volna, hogy majd pont Donatella Versace-nak köszönhetően hallhatunk egy kiadatlan Prince zenét?!

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a 39 kiadott stúdiólemezt és még egy rakás másik projektet magáénak tudó, hihetetlenül termékeny, idén áprilisban meghalt funky géniusz annyi, soha meg nem jelent zenét rejtegetett, hogy abból egy évszázadon át minden évben ki lehetne adni egy albumot.

Halála óta nem lehetett hallani kiadatlan Prince-dalt, de az olasz divatház nagyasszonya pontot tett ennek a végére. Friss, 2017-es férfikollekcióját bemutató showján ugyanis megeresztett egy zenét, amit a zenész állítólag kifejezetten a Versace-nek írt még 1995-ben.

Ezen mondjuk nincs mit csodálkozni, hiszen ők ketten olyan jóban voltak, hogy Donatella egyszer még egy teljes klubot is kibérelt kettejüknek, csak azért, hogy a kis soulherceg zenéjét hallgassák.

View this post on Instagram

Technical sneakers are super lightweight, while hiking sandals have webbing straps woven with the Greek key. Be captured by the #Versace Men's SS17 shoe game.

A post shared by Versace (@versace) on

De jó lenne, ha minél előbb egészében is hallhatnánk, hiszen már így tíz másodperc alapján is egy szuperforró darabról van szó!