keresés menü

Kedden DJ Shadow barázdabilleget a Zöld Pardonban

djshadown

Megrázó lesz, amit most mondunk, de: a ZP, bármennyire is szürreálisan hangzik, már nem egy rossz hely a nagy külföldi neveknek. A kialakítása rendben van, a hang képes olyan kereken megszólalni, mint bármelyik közepes méretű fesztiválszínpadon, és az italt sem csillagászati árakon mérik. Más kérdés, hogy milyen kép él róla a köztudatban, de legutóbb, amikor mi is megnéztük magunknak az Aloe Blacc koncerten, rá kellett jönnünk, hogy el kell kicsit engednünk a korábbi ítéleteinket, amik még a Petőfi-híd lábánál tapadtak a helyre. Főleg, hogy még bulibuszt is indítanak a Deáktól, hűha!

Aki teszt alá akarná vetni a Rákóczi híd tövébe átköltözött Új Pardont, és ezt egy nagy névvel akarja megtenni, annak most július 16-án adódik az alkalom, mert az absztrakt hiphop teremtője, a rapnélküli bólogatások nagymestere, minden lemeztúró képzelt nevelőapja, DJ Shadow jön lemezeket rakosgatni, vagyis bemutatni All Basses Covered fantázianevű dj-szettjét.

Itt egy részlet a pár hónappal ezelőtti holland fellépéséből:

Ja, és ki ne maradjon innen, mert nem állnánk jót magunkért, hogy este héttől már DJ Cadik fog melegíteni, tőle meg egy saját szerzemény szóljon, Alma című legutóbbi szerzői albumáról, Sena és Zeek közreműködésével:

Mindez tehát kedden a Zöld Pardonban, Facebook-event itt.