keresés menü

Kávé mellé! Vagy helyett! Új Rome Fortune, ILOVEMAKONNEN, Dornik, YACHT, Jerome LOL

Rome Fortune: FriendsMaybe (ft. ILOVEMAKONNEN)
Egyik kedvenc új rapperünk, Rome Fortune fogott össze egy másik kedvenc új rapperünkkel, ILOVEMAKONNEN-nel. Az eredmény pedig egy könnyed hiphop-sláger szokás szerint nagyon ragadós Makkonen-kórussal. Roma Fortune küszöbön lévő EP-jén lesz rajta, meg a te számítógépeden, ha ingyen letöltöd, Soundcloudról. A borító is elég jó!

https://soundcloud.com/romefortune/friendsmaybe-feat-ilovemakonnen-prod-by-money-karlo-1

Dornik – On My Mind
Soundcloudja alapján viszonylag új játékos a pályán, hangzása alapján viszont egyáltalán nem. Mintha Michael Jackson eljátszogatott volna a stúdiójában, miután meghallgatott pár AlunaGeorge-ot!

https://soundcloud.com/dornik/on-my-mind

YACHT – Where Does This Disco? (Jerome LOL Remix)
Jerome LOL mostanában alighanem a Samo Sound Boy-jal közös, nagyon megfuttatott projektjével, a DJ Dodger Stadium-mal van elfoglalva (aminek a lemezét meg mi futtattuk meg nemrég), de úgy tűnik, mégis akadt ideje egy kis feldolgozósdira. Fékezett habzású weird-diszkó, soha jobbkor:

BÓNUSZ: Perfume Genius – Grid
Perfume Genius új száma egyszerre vonz és taszít, fogós és ijesztő, egy szexi szintipop-sláger skizofrén indusztriális elemekkel, ezért ezt csak rutinosabbaknak ajánljuk, akiknek a fenti ingerek kevésnek bizonyultak! A hozzá készült videóklip pedig – ahogy mondani szokták – varrás mentén illeszkedik a szám hangulatához. Új lemez két hét múlva, hallgasd meg ezt, várni fogod azt.