keresés menü

Kanye West és Paul McCartney mellé beszállt Rihanna is!

Miután a pár héttel ezelőtti Only One című közös számukkal Kanye West megismertette a twitterezőkkel a Beatles legendáját, máris hallható a következő közös daluk, amiben nem csak, hogy Rihanna, de még Ty Dolla $ign és a Dirty Projectorsból Dave Longstreth is közreműködtek.

A FourFiveSeconds a sok szereplő ellenére ismét egy egyszerű, akusztikus gitáros dalocska lett, fülbemászó hookkal, nagyon távol a Yeezus futurisztikus dalaitól.

Kanye egyébként múlt héten a kaliforniai iHeartMedia Music Summiton tartott egy háromnegyed órás, poénokkal tarkított asszociatív előadást a munkásságáról.

Beszélt arról, hogy a gengszter rap idején ő volt az, aki a soul-beateket bevitte a rádióba, aztán hogy a Stronger című dalának és 808s And Heartbreak című lemezének a hatását, amit az elektronikus zenék (pl. Daft Punk) felfedezése inspirált, a mai napig hallja a különféle urbánus rádióállomásokon. Noha utóbbi nem volt a legsikeresebb lemez az eladások tekintetében. Szerinte ő, mint előadó felelős az innovációért és soha nem teheti meg, hogy két ugyanolyan lemezt készítsen.

2013-ban, a Yeezus idején azt még azt mondta, hogy nem akar a rádióban szerepelni, új lemezére azonban mindez megváltozott, igen is, ott akar lenni a számaival az éterben. Majd elmesélte, milyen szexinek találja a Beatlestől a Come Togethert, és mennyire le volt nyűgözve, amikor McCartney előtte játszotta a basszustémáját.

Kiderült az is, hogy megkérdezte McCartneytól, hogy

“Milyen volt a punci a hatvanas években?”

A választ sajnos már nem osztotta meg. Ezután elénekelte az Only One-t. Majd a laptopjáról mutatott egy részletet az akkor még be nem mutatott rihannás számból.

Tűz tartalom 🔥