keresés menü

Jöjjön el a te szép hauzod! Legyen meg a te partyhardod! Nyugi, csak bulikat ajánlunk.

TECHNOKUNST

Egymásra szervezés, vagy Budapest London és Párizs nyomában lohol? Nem tudjuk! Mindenesetre a péntek este komoly zavarba fogja hozni a basszusnehéz illetve garázsos house-zenék rajongóit, az tutika. Hogy pontosan kikkel-mikkel teszi ezt, és milyen egyéb opciók vannak helyette vagy mellé, az a görgetés után azon nyomban kiderül!

PÉNTEK: Joy Orbison @ A38
Joy Orbison a posztdubstep utáni zenék egyik legfontosabb figurája. 2009-es Hyph Mngo című foszforeszkáló himnusza a három fő zsáner, a techno, a house és a basszuszenék közti falak lebontásával a mai napig meghatározza a legújabb táncdalok élvonalának arculatát. Köszi, Dansmusiq!

PÉNTEK: Breach @ Corvintető
Az énekesként induló, majd szép lassan az alapok gyártását is bevállaló Ben Westbeech, azaz Breach tavaly rakta össze az év legtutibb elektronikus zenei számát, a bass house-os Jacket. Ezt nem én mondom innen, hanem a Beatport az internetekről. Köszi, Budapest Bass Music!

PÉNTEK: Friend Within @ Ötkert
Az Ötkertbe a legutóbb épp a Disclosure-rel együtt dolgozó Friend Within érkezik, akinek minden esélye megvan, hogy acides garage-house-ával 2014-et tegye zsebre. Köszi, Kollektíva!

PÉNTEK: Patricia @ LÄRM
Az Opal Tapeses előadók már hazajárnak Budapestre. Most épp a tavalyi egyik legnagyobb dobásuk, az amerikai Patricia jön koszos, klausztrofób house-ával. Köszi, Bounce!

PÉNTEK: BANG Dat! #3 @ Fogas ház
Warmuppolni, ottragadni, bandázni, levezetni pedig ott van a Fogas Ház mindenféle előremutató, szexuális-furmányos tánczenékkel. Bal, Safair, Bergi, Bronks és Husky Joe felügyelete alatt.

PÉNTEK: Nightdrive X Asan @ Toldi
“Egy-két kivétellel mindenki a hiphopból és annak szelleméből táplálkozik. Értjük ezalatt a világnézetet, zenei struktúrát, lüktetést, hangulatot. Régóta vártunk már arra, hogy kipörögje magát az összes műfaji kötöttség, és nagyobb szerepet kapjon az elektronika, vagy kísérletezés a lassabb tempójú zenékben is” – mondta nekünk az ASAN-csapat itt, és mi hajlandóak vagyunk hinni nekik. Ők színezik a szokásos toldis drájvot.

asannightdrive

PÉNTEK: True Window @ GMK
De hoppá, van itt egy könnyen kombinálható buli is az éjszakai sáv előtt!!! A GMK-ban a sivatagi cipőbámulós indie rockot játszó texasi érkezik, előttük pedig Alpár és a berriloom csinálják a hangulatot.

SZOMBAT: Karenn @ A38
A pénteki bulidzsungel után aztán Blawan tér vissza az A38-ra, hogy a Pariah-val közös basszus-zaj-techno duójukkal, a Karenn nevű vadállattal elpusztítsanak mindent. Technokunst buli, tehát Isu és Dork zenélnek még, illetve a Kiégő Izzók vetítenek.

SZOMBAT: Küss Mich: szerb-horvát-magyar kultúrbarátság @ Müszi
A világvégi hangulat árnyékában pedig a legjobb b-terv a Köss Mich közép-európai bulija szerb, horvát, magyar synth wave formációkkal illetve szlovák érdekeltségű vetítéssel. Koncertek után természetesen Gördön és Splatter.

VASÁRNAP: Jézus és a Popzene @ BOTB
Locsolás előtti hejehuja mindenféle, szegről-végről Krisztushoz és társaihoz kapcsolható perfekt popdalokkal.

Tali mindenütt!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥