Érkezett pár néznivaló a napokban-órákban az újhullámos / érdekes / ilyen-olyan zenék portájáról. Mutatjuk őket sorban, külön posztokban, nehogy bárki ne tudjon társalogni róluk az esti ital árnyékában!

A detroiti, de egyébként albán apától származó Christian Berishajt gyerekkora űzi a vágy, hogy zenéljen, illetve hát az albán apuka vett neki először egy gitárt általánosban, amivel átkattintotta a kapcsolót a gyermekben, aki 12 évesen már a Pro Toolsszal molyolt, és hiába kellett segélyből kijönnie családjának, a fater egyvalamire sosem sajnálta a pénzt: Christian zenei előmenetelére. Aki aztán nemsokára felvette a JMSN nevet, számos hangszeren megtanult játszani, és érettségijének idejére már összerakott egy teljes albumot, amire mindent ő játszott fel és énekelt.

JMSN időközben elragadóa szellemes esztétikát épített maga köré, az egyik pillanatban hittérítő Justin Timberlake, a következőben 80-as évekbeli tévézenész, mindig fátyolos és analóg fényekkel körbevonva. És most itt az új eresztés, amit csak azért sem kommentálunk, tessék nézni, az isten szerelmére, hiszen túl jó ahhoz, hogy ne:

Nagy Hétfői Videótalálkozó, első rész: új Hot Chip
Nagy Hétfői Videótalálkozó, második rész: új Skepta
Nagy Hétfői Videótalálkozó, harmadik rész: új Jamie XX

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)