keresés menü

Itt a korai Napalm Death-gitáros, Godflesh alapító, Sun Kil Moon kollaborátor, és még vagy két tucat projekttel összeköthető Justin Broadrick zajos elektronikus albuma

Fotó innen

Gitáros, dobos, indusztriálmetál-keresztapa, termékeny állat, mit mondjunk még?

Például hogy Jesu nevű posztmetál-shoegaze zenekara közös lemezt jelentet meg jövőre a szívfacsaróan őszinte szálgitáros dalaival híressé vált Sun Kil Moonnal? Hogy elutasította a Faith No More és a Danzig ajánlatait a csatlakozásra? Hogy Techno Animal néven laza 13 éven át adogatott ki zenéket a később The Bug néven ismertté vált Kevin Martinnal? Hogy írt drum & basst, amikor nagyon hatott rá Ed Rush és a Renegade Hardware? Hogy imádja a zajt, a drone-t, a súrolást, a karcolást?

De mit várjunk valakitől, akit egy hippikommunában neveltek, és tíz évesen punkon, krautrockon meg a legbetegebb Pink Floydokon érlelődött?

De ugorjunk vissza a jelenbe, JK Flesh néven ugyanis most Broadrick lomha, vasnehéz sújtást rak ránk, 55 percen át. Ez a Nothing Is Free EP, ami sokkal inkább teljesértékű album, és biztosan faszán fog jönni majd karácsony előtt, amikor bodicsekkeket kell adogatni a nyomasztó plázákban.