keresés menü

Janet Jackson-videókat posztoltak a rajongók, letörölték a teljes Instagramjukat

Zenehallgató emberek gyakran mennek koncertekre, és ha már így tesznek, szeretnek hazatérni saját emlékekkel is, amiket rendszerint okostelefonnal rögzítenek. 2015-ben nem nagy szám ez, mint ahogy az sem, hogy ezek a szívmelengető emlékek gyakran közösségi oldalakon landolnak. Azonban aki az elmúlt időben Jane Jackson valamelyik turnékoncertjén járt, és arról rövid videót töltött fel az Instagramra, az igazán szarul járhatott.

Többen ugyanis ezzel találkoztak, amikor legközelebb legnyitották az appot:

Az énekesnő nagy visszatérős turnéján készült miniklipek miatt tehát nem csak simán figyelmeztették a gyanútlan felhasználókat, hanem leradírozták az Instagram-fiókjukat.

Ez eddig nem nagyon volt szokás (a beteges jogvédő, fan-oldalakra bírósági végzéssel támadó Prince-t most hagyjuk, ő teljesen más kategória), és ezt az énekesnő is észlelhette, mert egy nappal később már ezt írta ki a Twitterre: a történtek nem miatta történtek, csak a kreatív csapata őrzi túlságosan szenvedélyesen a szellemi tulajdont, de

megkérte őket, hogy lazítsanak kicsit a hozzáállásukon, úgyhogy mostantól mindenki nyugodtan posztolja a videóit.

Hosszabb videókat persze továbbra sem fognak engedélyezni. Hogy a korábban törölt fiókokat visszaállították-e, arról nem szólnak a hírek.