keresés menü

Itt egy bomba ASAP Rockytól és Gesaffelsteintől a hét első kávéjába

Valamiért úgy alakult, hogy a Twilight óta a legnagyobb blockbuster tinidrámákat illeti meg az a megtiszteltetés, hogy olyan soundtracket kapnak, ami, tudomisén, lehetne a Primavera Fesztivál egy tetszőleges napjának a line-upja. Most éppen a Veronica Roth sikerkönyvéből megfilmesített Divergenthez készült olyan filmzene, ami jósolhatólag egy az egyben mehet majd playlistként az iPodra.

https://soundcloud.com/asvpxrocky/a-ap-rocky-ft-gesaffelstein-in/s-P4foh

A Recorder szépen összegyűjtötte róla a már meghallgatható számokat, úgyhogy csak gyorsan vegyük végig a legfontosabbakat. Lesz Tame Impala X Kendrick Lamar kollab (!!!), Chance The Rapper Pia Miával állt össze, az M83 egy nagyívű szaxiszólós űrballadát dobott a közösbe, a több dallal is szereplő Ellie Goulding konkrétan egy új EP-t tett rá a március 11-én érkező lemezre. Aztán Skrillex és Zedd is odakarcolnak egy-egy dallal, Banks, Woodkid és a Snow Petrol pedig majd a drámai jeleneteket festik alá.

Ja igen, és akkor még nem beszéltünk A$AP Rocky és Gesaffelstein közös, indusztriálisan sújtó hiphopjáról, ami talán a legjobb választás elindítani a tavasz első hetét. A Gesaffelstein amúgy ugye segítkezett Kanye Westnek is a Yeezuson, és ez trekk valamint az ott általa is felügyelt Black Skinhead alapján egész izgi lenne, ha valamikor egy teljes raplemezt készítene valami jó nevű hiphop-arccal a francia technosztár.