keresés menü

Instant nyári partysláger fiatal magyar producertől

A Sippor művésznéven alkotó mindössze 18 éves Pivarnyik Péter öt éve kezdett el zenéket gyártani. Igazán komolyra azonban idén fordult a dolog, ugyanis négy hónapon belül több külföldi kiadónál is jelentek meg zenéi. Elsőként az Acid Rain Recordsnál egy melodikus dubstep trekk, majd az Electrostep Nationnél egy glitches kislemez, valamint egy remix az Inception Recordsnál. Most pedig újra az Acid Rainnél jött ki egy száma, ami ismét más lett mint az eddigiek.

A fiatal producer mesélt is nekünk az új számáról: “A Delicious az első future-ös próbálkozásom volt. Örülök, hogy olyan jól sikerült, hogy megjelenhetett az Acid Rain-nél. A szám végig a ritmikára és a kontrasztokra épül, van egy pumpálós fő téma, drop és ott van a melléktéma, ami ilyen ,,gondolkodjunkelazéletünkönmiközbenegyvonatonülünkésesikazeső” feeling. Próbáltam érzékeltetni a különbséget a részek között, remélem sikerült.” Szerintünk sikerült, méghozzá tök jól!

Péter egyébként a Konzervatóriumba jár és ütőhangszereken tanul, valamint zongorázik. Igyekszik ezeket a tapasztalatait is kamatoztatni a különféle elektronikus zenei műfajokban, úgyhogy érdemes lesz rá ezen túl is odafigyelni, mondjuk a soundcloudja és a facebook-oldala bekövetésével.