keresés menü

Ingyen tölthető Levon Vincent első albuma

Levon Vincent Texasban született, de nyolc évesen már a keleti part levegőjét szívta, tinédzserként pedig odaállt a dj-pult mögé, hogy megkezdje lépcsőit ezen az ingoványos terepen, klubról klubra, lemezboltról lemezboltra szökellve. 2001-ben a tánczenemániások brooklyni mekkájában, a Halcyonban árulta a fekete korongokat, sokan itt cseréltek eszmét, hallgatták csillogó szemekkel az újdonságokat – és Levon is itt találkozott össze későbbi Deconstruct labeles partnerével, Anthony Parasole-lal.

Azóta sok idő eltelt, 2008-tól már saját kiadója is van (Novel Sound), aminél kihozta a mélyből fellüktető, eszesen táncoltató These Games EP-t, majd haverjánál, Jus-Ednél megjelentette 2009 egyik legütősebb dubos pumpáját, hogy hamar elismeréssel adózzanak előtte olyanok, mint Craig Richards vagy Marcel Dettmann. És érkeztek a meghívások is a Fabrictól a Berghainig – Levon pedig ma már a német fővárosban él.

És tök szimpatikusan olyanokat mond, hogy

“Néha elcseszem, és véletlenül azt mondom a podcastokra, hogy mixtape. Talán mert nosztalgikusan hangzik. Meg olyan helyénvalónak.”

Nos, emberünk ma örömmel jelentette be Facebookján, hogy kész a komplett debütlemeze, és még egy linket is adott hozzá, tessék, innen lehet lecibálni. Ingyen! Mi már meghallgattuk az egészet, és hát húbassza. Ügyes, agyas, építkezős, az a fajta, amihez odakötöznénk bárkit, aki még mindig képes azt mondani, hogy a techno és a house csak buta döngölés.

Ízelítőként pár rajta szereplő trekk:

https://www.youtube.com/watch?v=oAhPV-bfI3E

https://www.youtube.com/watch?v=JSJUd_R3X6k

Végül a saját állathasonlatos szavai a lemezről:

“Ez a zene a világ rút kiskacsáinak szól. Ha a patkány faj valamelyik egyede vagy, a kuka körül ólálkodva, hatalomért kapálózva, akkor persze te is meghallgathatod, de jobb ha tudod: ez nem hozzád szól. Hanem éppen ellened.”