keresés menü

Minden, amit az idei Független Hanglemezkiadók Vásáráról előzetesen tudni érdemes

Az Independent Label Fair azzal a céllal indult 2017-ben, hogy műfajoktól függetlenül kimozdítsa az online térből és összegyűjtse a hazai független zenekiadókat, átjárást biztosítva a közönségeik számára, és arra, hogy jobban megismerhessék egymást, tapasztalatot cserélhessenek.

  • A 2019-es független lemezvásár legfontosabb újdonsága, hogy a Telekom Electronic Beats Lifestyle Market egyik szekciójaként valósul szeptember 21-én, 14:00 órától az Eiffel téren. És rögtön ITT be is csekkolhatsz.
  • Több mint 40 kiadó lesz jelen az eseményen, tehát nem árusok, hanem maguk a kiadós arcok, a teljes listát megtaláljátok az imént linkelt eventóban.
  • Aztán lesznek panelbeszélgetések olyan témákban, mint “Hogy csináljátok? Hazai lemezkiadók: lemezgyártás, hazai és nemzetközi terjesztés, marketing”; “Hazai független lemezkiadók lehetőségei külföldön, digitális terjesztés”; “Tanult Tehetetlenség – Dj-k, krízishelyzetek, mentális egészség”
  • Böngészés és ismerkedés közben pedig az ő szettjeikre és live actjeikre lehet topogni: Christopher Waver (PlutoSound Rec.), Shaibo (Grapefruitmoon Rec.), Spock & Lezser (Krypton it!), Talayapa (Trottel Rec.), BéTé (Budabeats Rec.), ImiAFan (képeslap-lemez szett) (4mg Rec.) és Imre Kiss (Dalmata Daniel)
  • A belépés ingyenes, úgyhogy bátran lehet lemezekre költeni a zsetonokat.

Fotó: ILF Fb