keresés menü

PREMIER: Görögtűztől kék a Gellért-hegy Imanexperiment új klipjében

“A Run Away (From Time) az első klip, ami a június 11-én megjelenő nagylemezemhez készült. Az egyetlen oka, hogy ezt a számot választottam csak annyi, hogy elég közel áll a szívemhez, és ez volt az első olyan szám, aminél azt vettem észre, hogy a közönség velem együtt énekli a refrént, amikor még sokat koncerteztem. Sőt olyan is volt már, hogy valaki bekiabálta, hogy nagyon szereti ezt a számot. Egyébként körülbelül három évvel ezelőtt írtam, az elsők között volt, amin megtanultam elektronikus zenét készíteni.

Nem szerettem volna nagy hűhót a klipkészítés köré, szóval úgy voltam vele, felveszem a telefonommal és aztán megvágom magamnak, de a telefonon kívül igazából semmi nem állt ehhez a rendelkezésemre, ezért például vécépapír gurigából kellett állványt faragnom, és besírnom magam a haverjaimhoz, akiknek elfut a gépén a Premier Pro. Nekik utólag is nagyon köszi!!!

A képi világot a dalszöveg inspirálta, a legjobban a Gellért-hegyen való forgatást szerettem, ahová arra értünk fel, hogy éppen a Medve Matek szabadtéri tanulmányi verseny zajlik Pest megyei gyerekeknek, úgyhogy nem is vettünk fel semmit, amíg vége nem lett az egésznek, hanem a fűben ülve söröztünk meg bekentük magunkat csillámporral.”

Imanexperiment legközelebb június 17-én látható a Ladyfesten, a lemez pedig most vasárnap jön majd Hologram címmel.

Nyitókép: Vizhányó Balázs

Tűz tartalom 🔥