keresés menü

“Hová tart a buli?” Pénteken jön a második Party / Trend / Kultúra Konferencia

Az ember egyik legjobb tulajdonsága, hogy időnként megálljt parancsol a pörgésnek és rendszerezi a dolgait, levonja belőlük a következtetéseket. Szépen lejátssza ezt mindenki másnapos délelőttökön, nagyobb történések után. Tavaly volt először, hogy a Soundhead.hu azt mondta, hogy álljunk csak meg egy pillanatra, és összehívta a magyar partyélet legfontosabb mozgatóit, megfigyelőit, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat, átbeszéljék az elmúlt év legfontosabb trendjeit, irányvonalait, és úgy egyáltalán, megismerjék egymás álláspontját.

A38-9
Chrom és Crimson űzi a house-t az A38 Hajón

Szerencsére a Cinema Hall stílszerű félhomályában megtartott első felvonás olyan jól sikerült, hogy március 28-án, pénteken következhet is a folytatás, a Party / Trend / Kultúra 2014 Konferencia, amit a budapesti buliélet egy másik fontos tényezője, az A38 Hajó lát vendégül a futurisztikus, fehér konferenciadobozában.

Az egész napos rendezvényt három etapra osztották a szervezők. Első körben prezentációk jönnek, többek között a zenei világ változásairól, a zenészek és a brandek viszonyáról, nemzetközi fesztiváltrendekről, és így tovább. A szubkulturális celebekből álló patinás névsort böngészve nem nehéz kiszúrni, hogy Unger Andris személyében az Urbanplayer is hozzáteszi majd a magáét a nagy egészhez.

Pillanatkép a tavalyi konferenciáról
Pillanatkép a tavalyi konferenciáról

A parázs vitáknak is helyet biztosító második etapban jönnek a kerekasztalbeszélgetések, ahol olyan puskaporoshordókra ülnek a meghívottak, mint a “DJ Szövetség és a DJ-k párbeszéde” vagy a partyszervezés úgy általában. A záró, fesztiválokról szóló részen pedig ismét a Balaton Sound és a VOLT szervezőivel együtt lesz megvitatva, a hogysmint.

Végezetül pedig a Paris/Berlin – 20 Years Of Underground Techno című dokumentumfilm tekinthető meg, miután minden egyéb ki lett beszélve.

Pontos ütemterv és részletes program itt!

ptk