keresés menü

Hoppácska: még egy dal M.I.A. várva-várt negyedik lemezéről!

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

M.I.A. megosztott egy újabb dalt – immár a harmadikat+ – a lassan két éve húzódó új lemezéről. A Bring The Noize dühös agit-dancehallja után most az XXXO szuperslágeres vonaláról mutat egy olyat, hogy be kell szédülni. Így valószínűleg ez már a tényleges felvezetője lesz a legjobb tudásunk szerint november négyre, azaz a borítékolható albumleakekkel is számolva, november négyig bezárólag várható negyedik lemezéről. Az eddig hallottak alapján simán úgy tűnik, hogy M.I.A. a vízválasztó negyedik albumával is izgalmas tud maradni. A világhálós mindennapokról szóló számot itt indíthatjátok is:

Az áprilisban már megvillantott Come Walk With Me-ben megvan szinte minden, amit a művésznőben annyira bírunk: lötyögősen, tapsikolással kezdődő, de egy király zajgyűrődés után természetesen beinduló szexi globálglitch. Kígyóbűvölő fúvósok találkoznak masszív dancehallal, valamint amolyan technikai kikacsintásként még egy Mac-es hangeffeketet is el lehet csípni a multikulti hangkavalkádban.

A korábban publikált dalrészlet minimálklipjéből pedig el is lehet tanulni a dalhoz autentikus táncot. Ahogy nézzük, odakint süt a nap, indulhat is a cigány-hifi!