keresés menü

Hogy most hétvégén lesz a tavasz első nyári bulija?!?!!

Péntek

Losco @ Corvintető
A Corvintetőn a genki Losco biztosítja előremutató trapjeivel a minőségi veretést. Hazai rézsről pedig felsorakozik egy sor vonatkoztatható előadó. Olyanok mint DJ N1ce, Myamo és Skrude vagy Slanki és TRNR. Nem lepődünk meg, ha ez lesz a tavasz első igazi nyári bulija.

Takaaki Itoh @ LÄRM
A Technokunst klub vendége a japán Takaaki Itoh meg az ő disztópikus technói lesznek. Felvezetnek a vendéglátók: Isu és Dork.

Beach Goth Party @ Auróra
Szörfpunk, grunge és rockabilly is lesz az Aurórában megrendezendő kvázi minifesztiválon. Fellépők: Evolvo, Panel Surfers, Surf Truckerz, The Keeymen, Killin’ Candy.

Benkő László, Andras Toth @ Tesla
Az Omega együttes billentyűse, Benkő Láaszló komoly szerepet töltött be a hazai szintetizátorzenék kialakulásában. A Hangmúzeum Budapest rendezvényén Andras Tothtal mutatják meg, hogy gondolkozik ez a két távoli generáció a szintetizátorokról.

OFF-Biennálé – Megnyitó Party @ AnKERT
Pénteken egy többhetes művészeti fesztivál veszi kezdetét Budapesten megannyi rendezvénnyel – legyen elég csak ez a link most. Ennek a megnyitója lesz pénteken az AnKERTben, ahol fellép a Mayberian Sanskülotts, Crimson, Tom Select és a tilosrádiós Zotyka.

Szombat

Further Reductions @ Toldi
Shawn O’Sullivan a Led Er Esttel és szólóan már volt a Küss Mich vendége, most feleségével közös projektjével jön. A Further Reductions a synthwave és a techno határvidékén mozog. Lájvol még Alpár és LivingTotem is.

Sean Dixon @ LÄRM
Sean Dixon a detroiti technókat és a chicagói house-okat értelmezi újra a korunk követelményei és a saját szájíze szerint. Tuti nagy múltbakacsintások, jövőbenézeések lesznek és persze tánc meg konyhafeeling. Lesz még Tom select és Manek is amúgy.

Fixi4 Vs. Dokkerman @ Kuplung
Újra összecsap egymással a két kiváló csapat. Állítólag kíméletlenül bevetnek mindent a legsúlyosabb funk-, hip-hop, break- és atombombákig bezárólag és azok túl is.

Saul Conrad, Spark The Hawk @ BOTB
Saul Conrad gitárral és zongorával vezeti elő az amerikai trubadúrhagyományt idéző dalait. Előtte pedig a Spark The Hawk játszik szívmelengető indie folkot Wayfarerrel és bendzsóval.

Budapest Dub Club Vol.1. @ Müszi
Visszhangzó basszusok, baszottjó visszhangok, bólogatás és fiktív (khm) dzsangafüst: ha esetleg valaki nem tudta volna, hogy a dubzenének lett saját bulisorozata is Pesten, annak irány hétvégén a Blaha!

Tali mindenütt!