keresés menü

Hőbörgés, elszállás, születésnapos szervezőcsapat és a távolsági rakéták: Hétvégi buliiránytű!

partypor

Masszív hétvége jön, partyelvtársak! Visszahúzták az A38 Hajót, ahol rögtön annyi izgalom van, hogy az egész hétvégére ott lehetne ragadni, csak hát a többi helyszín is olyan programokkal jön, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Kúl beatek Los Angelesből, nyerő house Angliából, futballindulók és még az év magyar popreménységéről nem is szóltunk. Akárhogy is, a legfontosabbat ne feledjétek: a móka szabaddá tesz!

PÉNTEK: Leon Vynehall @ Corvintető
House! House! House! Két órás szolíd ámokfutásként harangozza be a LavaLava és a Deepbeats Leon Vynehall péntek éjjeli fellépését. Az újsulis angol house egyik legkúlabb képviselője a szettjeiben általában végigcikáz a house történetének legfontosabb állomásain, a chicagói zsánertől kezdve a garage-on át a legutóbbi évek fejleményeiig, amelynek már ő is fontos szereplője. Előtte-utána: Po:ti, Reload, Tolo, Fez és Falcao.

PÉNTEK: Kamp!, Rebeka @ A38
Szintis barátkozás: Két nemzetközileg is jegyzett lengyel szintipop-zenekar érkezik a Hajóra. A háromtagú Kamp!-et életerőtől duzzadó slágerei miatt a lengyel Cut Copynak is szokás őket nevezni. A Rebeka fiú lány duójának minimalista világa pedig a Jamie XX – Mount Kimbie – Portishead háromszögben lőhető be.

PÉNTEK: mashKULTURE’s B’day & IAMNOBODI @ Toldi
Szülinapi bólogatás: A Nightdrive szervezésében érkezik los angeles-i IAMNOBODI, hogy őrülten menő beatjeivel köszöntse a nyolc éves mashKULTURE magazint. Játszik még: Cadik, Anto, Headshozboyz, Slanki és Nakedkool. A vizuált pedig Lo Bot teszi a falra.

PÉNTEK: Football és pop @ BOTB
Minőségi hőbörgés: Újságírók és dj-k válogatnak popzene legjobb futball-related dalaiból. Sálakat és mezeket elő!

focika

SZOMBAT: Wooden Shjips @ A38
A nagy utazás: A régi típusú pszichedeliába alámerülő zenekarok élvonalából érkezik a Hajóra a san franciscói Wooden Shjips, hogy beringatva a hajót térben és időben is elhagyjuk Budapestet, majd a sztratoszférából tudjunk fejest ugrani az éjszakába. Hangol a Middlemist Red.

SZOMBAT: Terence Fixmer, Mark Broom @ A38
Szombati szikár szeletelés: két A-listád technóproducerrel tér vissza a hajóra a Technokunst: a francia Terence Fixmer sötét ipari szettel jön, Mark Broom pedig a régi iskolás 4/4-ek felől közelíti meg napjaink zajos technóját.

SZOMBAT: Bladerunnaz 15. szülinap / Calibre & MC DRS, DJ Die @ Corvintető
Budapest egyik legkitartóbb és legmegbízhatóbb szervezőbrigádja, a hosszú évek során többszázezer embert megmozgató Bladerunnaz igazi dobbasszusos sztárparádéval ünnepli fennállásának másfél évtizedét. Calibre, Die és DRS egyenként is kisebb tömegeket vonzanának a membránokhoz, de így, triplázva lesz ez csak igazán forráspont-közeli!

djdie

SZOMBAT: Atom durva orosz buli @ Fogasház
Durvább, mint Paks kettő? Meglátjuk! Mindenesetre dj-zik többek között Infragandhi és egy eredeti orosz lemezlovas: DJ Valique, koncertet ad az Arbat, és csak úgy kiragadva az event agyviharos ajánlójából két sort, lesz még: “Andrej Rubljov, ikon, Pussy Riot, buzi, vodka, hideg, távolsági rakéta, másenka, csakazértis, yolo, jiddis, pogrom, kozák, tánc, Sztálingrád, Sztálin, csisztka, transzszibéria, 37, 53, 17 és 1917.”

SZOMBAT: Dorothy’s Legs @ Kontra
Laza táncika: A Dorothy’s Legs egy budapesti fiú-lány duó, cuki, fogós és táncolható szintipopdalokkal. A idei évben simán meglehet nekik az áttörés, szóval, ha azt akarod majd mesélni, hogy te már akkor láttad őket, amikor még csak kevesen, akkor szombat este ott a helyed a Kontrában! Utána Szobahipszter Ákinhó zenél.

dorothys

Találkozunk mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥