A Rea Sremmurd rapduója a tavalyi No Type című bombaslágerével a nagyközönségtől kezdve jelen karakterek pötyögőjén át Rihannáig mindenkit levett a lábáról. Új klipjükben folytatják a bulizást.

A szellősen belassult, trapes alapjaival a No Type ugyanabba az újabb felvágós iskolába tartozik, mint a Rich Gang Lifestyle-ja, de valahogy sokkal zsigeribb, átélhetőbb és őszintébb volt. A két, húszas éveit épp megkezdő rapper azóta lubickol a hírnévben, noha a Sremmlife című lemezük nem sok plusz adott hozzá az ismert dalaikhoz.

Legújabb bulizós klipjükhöz például egy olyan játékot találtak ki, hogy aki hiánytalanul felsorolja a benne cameózó hírességeket és sikeresen veszi a sorsolást, az ingyen bemehet a városában (vagy gondolom annak közelében) lévő legközelebbi koncertjükre.

SPOILER!!!

Csak támpontként mondjuk, hogy a játék facebookos posztja alatt ilyen nevek sorakoznak: Jimmy Kimmel ,Trey Songz, Meek Milly, Lil Wayne, Kendall Jenner, Juicy J, Ty $, Future, Justin Bieber, Miley Cyrus, Cara Delevigne, Mike Will Made It, Diplo, Sway… És nem mernénk megesküdni, hogy ez a vendégszereplők teljes névsora.

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)