keresés menü

Hétvégi programajánló a keményen dzsemmelő kisembereknek

giphy

Péntek

Bok Bok @ Toldi
A hétvége abszolút elsőszámú bulijához a Toldi klubig kell majd elsétálni. Bok Bok saját jogán és a Night Slugs kiadó vezetőjeként is kulcsfigurája a szigetországi underground tánczenéknek. Trekkjeiben ugyan ott van a UK funkytól kezdve a dubstepen át a house-ig egy csomó zsáner hatása, műfajilag azonban szinte behatárolhatatlan, autonóm tánczenéről van szó az ő esetében.

Arapu @ LÄRM
A fekete klubban pénteken a román Arapu pakolja a gyomorrengető basszusokkal megáldott, atmoszférikus hangulatú középtempós technókat.

Dürer Underground Speciál @ Dürer kert
A Dürer reppbulijában Bobakrome mellett meg lehet lesni a feltörekvő generáció néhány újabb előadóját is: Faktor Labor és Bankos, Hírwevők, RA, HRK és Herring Franky állnak fel rajta kívül a színpadra.

Lions Of Suburbia, Zanzinger @ BOTB
A Beat On The Bratben a folkos formanyelven mai dolgokról daloló Zanzingert és korrekt skát toló Lions Of Suburbiát lehet elcsípni mielőtt belemennénk az éjszakába.

Szombat

Tiga @ Akvárium
A hazánkba sokadjára visszatérő Tigát talán nem kell bemutatnunk. Csak annyit mondanánk el, hogy aki nagyon sok emberrel akar nagyon jó hangulatban bulizni, az siessen a jegyvásárlással, mert hamarosan kikerülhet a teltház-tábla az Akvárium kapujára. Ráhangolódáshoz pedig itt van egy Boiler Room-os szettje.

Cinthie @ LÄRM
Aki kisebb társaságba szeretné hasonlóan jól érezni magát, az pedig a LÄRM-et vegye célbe, ahova Cinthie érkezik Berlinből, hogy csak és kizárólag vinylről pakolgasson királyabbnál-királyabb feszes house-okat.

Loaded 90s @ BOTB
Ha pedig a LÄRM-nél is szűkebb helyre vágysz, akkor a Beat On The Bratbe vezessen a szombat estéd, ahol pedig szakértői gárda prezentál a 90-es évek legjobb indie és popslágereiből.

Keményen dzsemmelő kisemberek @ Frisco
A hétvége igazi kézműves kisemberbulijának kereteit pedig a Frisco biztosítja ezzel a felhívással: “Várunk mindenkit ezen a szombaton egy kis jam sessionre, a ti hathatós közreműködésetekkel! Hozz hangszert, kedvet, meg haverokat!”

Tali mindenütt!