keresés menü

Hétvégi felkészítő bass music mix a Ponty utcából

Egy hete három szuper mashuppal katapultáltunk bele a hétvégébe, most pedig egy ifjú budapesti bass music kalandor, a pesti éjszakában egyre gyakrabban feltűnő Shadam kapta össze magát, és gereblyézte egybe aktuális kedvenceit. Bizony, mixet ajánlunk, hogy legyen mivel elindulni a belvárosba, és ehhez magát az alkotót is megkérdeztük, hogy ugyan már emeljen ki három favoritot a legfrissebb zenei trendek mentén haladó, péntek estére rácsavaró válogatásból.

Az alábbiakat mondta nekünk:

Clockwork & Avatism – Archetype: “nagyon finom house-okat írnak, mostanság terjedt el a hírük es egyszerűen gyönyörű, ahogy szépen, lassan, aprólékosan összeáll a zene.” (videó)

Disclosure – White Noise (feat. AlunaGeorge): “nők és asszonyok nedvesednek rá es imádják sikítva, a Disclosure eleve az egyik legnépszerűbb duó most, minden zenéjük arany, igaz, Magyarország könnyed egy-két éves késésben van, ez Angliában már abszolút sláger. De nem baj, finoman adjuk az ívet itthon is.” (videó)

Breach & Dark Sky – The Click: “ők is turbón pörögnek, egyre inkább belecsúszva a house-ba… egyébként meg nem tudok fogalmazni ilyeneket. Szexi zenék ezek, na.” (videó)

shadamka

Tűz tartalom 🔥