keresés menü

Hétvégi buliiránytű, avagy merre lesznek minőségi agyeldobálások Budapesten?

giphy

Péntek

James Holden @ A38
Az Interkosmos a hétvége legerősebb nevével zárja az amúgy se gyenge tavaszi évadját. A kétezres évek definitív producere már járt nálunk, aki viszont akkor lemaradt, most igyekezzen, mert az elővételes jegyek már elfogytak az eventó szerint.

Wndrlnd FRESSH – Reopening
Szokás szerint új, egynyári dizájnnal, kigyúrt hangtechnikával és egy fantasztikus lineuppal tér vissza a margitszigeti csodaország. Egész pontosan velük: Bronks, Crimson, Prsly valamint Nermo és Route 8 párosban irányítják az estét audio vonatkozásokban.

Szobabuli záró @ LÄRM
És akkor pepita alapon még egy búcsúzás, a Szobabuli larmes sorozata is az idény végére ért. Nekik lehet majd integetni a megbízható minőségű house és techno-variációkra a fekete falak között: Polarize, BAL5000, Klayman, Jaffa Surfa, Daniel Page, Manek, Hi! és Tom Select.

Maximum Rockandroll Buli @ Frisco
A kétnaposra nőtt MRNR-nap első felvonásán kizárólag női frontemberes punkbandák állnak színpadra a Friscóban. De a második nap sem csak fiúk lesznek. Ahhoz itt az event. Hogy mindez mennyiért? Idézem az eventót: “FULL INGYEN LESZ HAVER.”

Szombat

Kornél Kovács @ LÄRM
A magyar származású, nemzetközileg is egyre ismertebb svéd producert és a nyárias tánczenéit a Lava lava csapata látja vendégül. A házigazdákon túl pedig még Crimson is a keverőpult mögé áll.

Shigeto @ A38
A jazz, az absztrakt hiphop és a bass music határvidékén mocorgó Shigeto a Hajón zárja az európai turnéját. Mellette egy méltóan színes válogatottat is kapunk a hazai szcénából: a Makrohang, Iamyank és Yapo vezetnek fel és le.

Eton Messy @ Tesla
Charles Wedd és Adam Englefield a garázs-house zenéket szemléző YouTube-csatornájukkal váltak ismertté. Ők indították be többek között a Disclosure karrierjét is. A Teslában prezentált szettjükben így simán ott lehetnek a jövő nagy nevei is egy-egy trekkel.

Tali mindenütt!