keresés menü

Három szuper mashup, ami belekatapultál a hétvégébe

mashups

Vegyünk két izgalmas zenét és csináljunk belőlük egy harmadikat, ami az eddigieket teljesen új megvilágításba helyezi. Nyilván nem újkeletű dolog a mashup, sőt, mind ki tudunk emelni egy-egy nagy kedvenc dalkombót, mi viszont összeszedtük az idei első negyedév három legbitangabb egyvelegét, hogy jól induljon a péntek este.

Woodkid x Kendrick Lamar – Run Boy Run x Swimming Pools (The Shoes mashup edit)

A francia The Shoes duó megannyiszor bizonyított saját dalokkal és mashupokkal egyaránt. Legújabb munkájukban a szuperdivatos rapper, Kendrick Lamar szövegelése alá keverték Woodkid tavalyi nagy slágerének szimfonikus alapját.

Cassius x Outkast – Feeling For Rosa (Flight Facilities edit)

A Flight Facilities egy éve robbantott igazán nagyot With You című slágerével. Azóta a saját dalokon kívül a mashupokat is ontják magukból. Legutóbbi, baromi erős tételükben ’99-be repítenek vissza, a Cassius habkönnyű floorfillerével, a Feeling For You-val és az Outkast klasszikusával, a Rosa Parkkal.

https://soundcloud.com/flightfacilities/cassius-outkast-feeling-for

Justin Timberlake x Daft Punk – Suit And Commercial (The Hood Internet edit)

Köztudottan az idei év legjobban várt lemeze a Daft Punké és köztudottan az idei év legnagyobb királya Justin Timberlake. A The Hood Internet Timberlake úr igen erős, Suit And Tie című kislemezdalát mixelte össze a francia zenetörténelemírók tizenötperces dalteaserével.

Azt hiszem, ezzel a három darabbal már simán elindíthatjuk az újabb teljes értékű hétvégét!