keresés menü

Három friss és király klip, mert csak <3

Indítsuk rögtön Andy Butler mindig jól felfűtött diszkóprojektjével, a Hercules & Love Affairrel, ami tavaly hozta ki Omnion című, még mindig táncos, de a korábbiakhoz képest kifejezetten érett albumát, és itt egy új klip róla. Ráadásul egy olyan dalhoz készült, ami arról szól, hogy az életben a fájdalom bizony egy elkerülhetetlen dolog.

Folytatódjunk a stílusokat fuzionálni kifejezetten szerető Mark Pritcharddal, akinek az Under The Sun című nagylemeze az egyik leghangulatosabb ambient-IDM-vonalat újraértelmező eresztés volt tavaly, most pedig jön az új anyag, amiről itt az első trekk – a klipjében Jonathan Zawada vizuálművész hathatós utaztatásával egy alternatív bolygóra. Vagy minek is nevezzük ezt, ahol egy szikla önhatalmúlag mutálódni kezd:

És az Unknown Mortal Orchestra – aminek szintén úton az új albuma, a Sex & Food, áprilisban érkezik majd egyébként – is kijött eggyel, amiben az emberiség egyik legótvarabb nyomorúságára hívják fel a figyelmet a rajzolt képek, hogy a végén meglássuk, ki ennek a nyomorúságnak a haszonélvezője.

Na, mindenki képben van kulturálisssan, boldog kispénteket!