keresés menü

Ha esetleg meghallgatnád a friss Moderat albumot

moderatII

..akkor neked happy monday van, mert igazi  örömhírrel tudunk szolgálni: a szofisztikáltabb Sascha Ring, vagyis Apparat és a kevésbé szofisztikált Modeselektor házasságában fogant szerelemgyerek-projekt második része most teljes egészében meghallgatható ide kattintva, pedig hivatalosan majd csak augusztus másodikán jelenik meg a cucc. Hát nem szuper? Hát dehogynem az, főleg hogy mi már túlestünk rajta, és elsőre méltó folytatásnak tűnik.

Falatkákat eddig is fel lehetett csípni a szimplán csak II címet viselő lemezről – aminek a borítója ez a maszkletépő tusrajz -, pont egy hónapja például megérkezett az első hivatalos videó:

Ebben az interjúban pedig elmesélik, hogy azért nem csak játék és mese ám összefésülniük az elképzeléseiket, és közös táptalajt találni az ötleteiknek. Gernot Bronsert azt is elmondja, hogy míg az első Moderat album inkább csak egyfajta kísérlet volt, különösebb koncepció nélkül, most már nem ez volt a helyzet, de nem csak ebben volt nehezebb dolguk, hanem abban is, hogy míg a debütalbum egy éven keresztül íródhatott, erre már csak hat hónapjuk volt.