keresés menü

Gyűjtés indult, hogy a Run The Jewels cicákkal vegye fel a lemezét

Egyik kedvenc rapper-párosunk, El-P és Killer Mike október 27-én jelentetik meg a második Run The Jewels lemezt, ami az előzőhöz hasonlóan ingyenes lesz, ám azokra is gondoltak, akik különböző mélységekben belenyúlnának a zsebükbe. A kiadójuk oldalának bolt-szekciójában a mindenféle CD / vinyl / póló kombinációk után jön csak az izgalmas rész.

Ha elég pénzünk van, egy hétvégére a házhoz rendelhetjük a párost, hogy füvezzenek, egyék anyáink kosztját és hallgassák a szar zenéinket.

A 100 ezer dollárért bosszút állnak egy rosszakarónkon, fele ennyiért játszanak is veled nyomozósdit felderítetlen ügyek nyomába eredve. Lehet vásárolni olyan csomagot, amihez plusz egy fős VIP-jegyek járnak tíz tetszőleges koncertjükre, de mennek iskolába is a drogokról meg a hiphopról mesélni. A legdrágább verzióval pedig a zenekar azonnali feloszlását is megvásárolhatjuk 10 millió dollárért, úgy, hogy minden évben összeállnak annyi időre, hogy csak nekünk írjanak egy-egy számot. A hülyének is megéri!

Untitled555

A legviccesebb opció azonban azonban az volt, hogy 40 ezer dollárért cserébe az egész lemezt felveszik újra macskahangokból összerakva. A rajongóik pedig Aphex Twin-fanatikusokat követve a Kickstarteren el is kezdtek gyűjteni a lemezre. El-P pedig rögtön meg erősítette Twitteren, ha összejön a pénz, akkor elkészül a macskás-verzió.

Untitled

Ja, mielőtt azt hinnétek, hogy ekkora lehúzós seggfejek lennének a srácok, azt még elmondjuk, ha összejön a laza 10 millió forintnyi dollár, akkor jótékony célokra megy majd. Úgyhogy tessék legalább a macskás verzióba beledobni ITT!

Untitled555777

Tűz tartalom 🔥