keresés menü

Grimes bemutatja az új zenei műfaj gyermekeit, akik érzik, hogy a Földön talán már nem sokáig van maradásunk

Kanada legkülönlegesebb énekesnője még augusztusban azt mondta, hogy hamisítatlan, kristálytiszta kreativitás öntötte el, ami hamisítatlanul kristálytiszta utalás arra, hogy közelít már 2015-ös remekbeszabott albumának, az Art Angelsnek a folytatása.

A kreatív meló közben pedig olyan zenei terepekre merészkedett, amiken alkotók egész sorát fedezte fel, akikkel valamiféle rokonságot érez.

És úgy nevezte el őket, hogy Faé.

“A faé azok a gyermekek, akik a világ végén élnek, művészetük pedig arra reflektál, milyen érzés úgy élni, hogy tudják, a bolygó talán már nem sokáig viseli el magán az emberiséget. Úgy élünk, hogy tudjuk, a környezetpusztítással járó saját pusztulásunk is közel van, és hogy a kevésbé felkészültekre maga a Föld fog lesújtani. A Föld, ahol az ártatlanok bánják meg a gazdagok bűneit. Ez nem azt jelenti, hogy minden faé műalkotás közvetlenül erről szól, de ennek a valóságnak a hatása lekaparhatatlan”írta az Instagramon.

A kitalált műfajhoz egy folyamatosan frissítgetett lejátszási listát is csinált, itt is van, hogy érezzük, mit szeret most nagyon Grimes, és talán milyen irányt vesz majd a következő lemez.

Tűz tartalom 🔥