keresés menü

Leolvad a trapszerver, ma kijött Future és Lil Uzi Vert közös lemeze

Nehéz lesz az év legkozmikusabb poptrap-lemezét megugrani, amit történetesen szintén Lil Uzi Vert követett el, de most ezek ketten megróbálkoznak vele, és valószínűleg nagyon sokan ütnek rá a világon a play gombokra, mert nagyon sokan várták ezt a kollaborációt.

A That’s It számhoz már egy klip is leforgott a legendás Hype Williams rendezésében (csak hogy lehessen hová rakni ezt a nevet, neki köszönhetőek az olyan vgyöngyszemek, mint Will Smith Gettin’ Jiggy With It-je, Busta Rhymes Woo Hah-ja, de még Kanye West Gold Diggerje is), ami egyszerűségével, dzsungelkörnyezetével és lányfocicsapatával elsőre talán azt mondatja az emberrel, hogy hova kopott az öreg Hype régi fénye, de aztán arra juthatunk, hogy nem kell mindig nagyot mondani és mutatni, különösen nem ezekben a furcsa, elkoronásodott időkben, amikor sokkal nagyobb szükség van a visszafogottságra, mint bármikor korábban. Vagy valami ilyesmi.

Na de a lényeg, hogy itt indítható az albumstream, amit nem kell túlagyalni, kellemes trappelés péntekre, hadd szóljon, skrrrrrrr: