keresés menü

Forradalmi partihangulat: ha csak tíz buliba mehetsz el, akkor ezek legyenek azok!

snug

Ó, jaj! Eshetett volna a jó öreg március 15. mondjuk péntekre! Viszont ezt a kis gikszert leszámítva nem sok okunk lehet panaszkodásra. Annyi király buli lesz a ugyanis a hétvégén Budapesten, hogy igazából a bekötött szemmel otthon maradók is eséllyel belebotlanak egybe. A bőség zavarban pislogó kollégáknak ismét összegyűjtöttük a szerintünk legfontosabbakat.

PÉNTEK: Aeroplane @ Ötkert
Szülinapi űrdiszkó: A hétéves Kollektíva a belga Aeroplane balerári nu discójával ünnepel, de ott lesz a budapesti éjszakai élet krémje is: Stamusic., Brandon, Moroncsik Ádi, Szobahipszter, valamint a házigazdák, TMX és Fullstereo.

PÉNTEK: Nightdrive prez. Flako @ Toldi
“Ha a természetet ki lehetne fejezni zenével, akkor Flako munkássága állna hozzá a legközelebb” – írják a szervezők az eventben. Tényleg érdemes megnézni őt, akinek a zenéit olyanok pergetik, mint Gaslamp Killer vagy Hudson Mohawke, ügyes fickó, na – mondjuk mi.

flakooo

PÉNTEK: Marcus Henriksson (Minilogue) @ Müszi
Inspiratív utazás: A minimál tech-house-legenda Minilogue fele, Marcus Henriksson új Nobody Home című retrospektív, de nem csak a múltból építkező műsorával érkezik. Pénteken valószínűleg itt lesznek legnagyobb összhangban az agyak és a lábak. Játszik még: Almond Lama és Disandat.

PÉNTEK: Francis Inferno Orchestra @ Corvintető
Napfényes eufória: Tavaszi house, nyári techno, maximum respekt az aranykornak! Legalább kétórás napbarnította szettel érkezik az egyszemélyes Francis Inferno Orchestra, azaz James Griffin Melbourne-ből. Napszemüveg erősen javasolt. Előtte és utána: Tolo, Fanki Ridm és Falcao.

1619590_10151886655277657_2053586699_n

PÉNTEK: mïus @ Toldi
Galaktikus lebegés: Új koncertfelállással mutatja be a Tessellation című aktuális lemezét a magyar elektro-akusztikus downtempo-duó, a mïus. Vetít: Visnyovszky János.

SZOMBAT: Villanyhuszárvágás @ Kolor
Tudományos-fantasztikus történelmi végjáték tárogatóra: A Kolorban a Brékcsokkerz csapat, azaz Suhaid, Kanada Káosz, Shuriken és Haze forradalmi hevületben értelmezi újra a nemzeti örökséget. Ha csak fele olyan jó buli lesz, mint amilyen a flyer és főleg az ajánlószöveg, akkor ez a buli lesz a nemzeti ünnep puskaporos bulihordója!

SZOMBAT: Tommy Four Seven, Truncate/Audio Injection @ A38
Prémium veretés: A Technokunst angliából és az USÁ-ból hozza a felmentősereget. Tommy Four Seven másodszor tér vissza Budapestre levezényelni egy újabb hibátlan estét, David Flores pedig a bulizós Truncate és a szikár Audio Injection monikerjét is beveti. Vetítés: Kiégő Izzók.

SZOMBAT: Balcony TV Launch @ Központ
Erkélyforradalom: Az általunk is köszöntött Balcony TV Budapest 0. szülinapi zsúrján MYGL, azaz Szőke Barna zenél illetve az Uffalo Steez-es srácok dj-znek a csapat törzshelyén, a Központban.

SZOMBAT: Nemzeti Elektró Parti @ Mika Tivadar
Mit is mondhatnánk azon túl, hogy Tigrics, Radak, illetve Mesterházy, Gördön, Atomik és Morgontz? Nyilván nyers lesz, szabados és magától értetődő. Aki kokárdás teknópunk, az szombat este itt van! Azaz lesz.

nemzetie

SZOMBAT: Pegazusok nem léteznek, Rokokó Rosé @ GMK
Akinek a szerelem fontosabb, mint a szabadság: az a GMK-ban indítsa a szombatot. Pegazusok nem léteznek hamarosan érkező nagylemezét spoilerezi, előtte pedig Rokokó Rosé játszik fél 9-től.

Tali mindenütt!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥