keresés menü

Lépj be FKA Twigs online múzeumába, vagy könyvtárába, vagy bármi legyen is ez

A táncosból énekesnővé vedlett, emberfeletti tekintetű, misztikus előadóművész gondolt egyet, és felpakolta az összes kreatív dolgát egyetlen grandiőz oldalra. De tényleg, az összes projekt itt van, ami az évek során kinőtt a kezei alól, plusz pár eddig nem – vagy csak szűk körben – látott cucc is. Például a Soundtrack 7, amit eddig csak a britek láthattak, az idei Baltimore Dance Project dokumentumfilm vagy a ROOMS.

Tízer az Instagramon:

View this post on Instagram

archive & explore; excited to share my new site with you and to have one place where all my work is archived, to discover unseen work and join the dots between the projects i've made…art directed by my friend and collaborator matthew stone @artshaman designed by @intmagicgroup this is a creative project in itself so please explore…https://fkatwi.gs, link in bio

A post shared by FKA twigs (@fkatwigs) on

Az oldal nevét sem nagyon lehet elhibázni:

>>>>> fkatwi.gs <<<<<

A szuperszépre szabott szájton különböző kategóriákban kell kalandozni kellemesen, Watch, Listen, Look és Shop, csak hogy véletlenül se sikerüljön elveszni. Lehet próbálni összekötögetni a pontokat az egyes karrierlépcsők között!

Tűz tartalom 🔥