keresés menü

Félbeszakította a fellépést, mert a közönség végigdumálta azt

Sacha Ring, azaz Apparat levonult a színpadról.

Korunk egyik legnyomasztóbb és legyszégyenletesebb jelensége: azok az embertársaink, akik velünk egyetemben legjönnek egy koncertre / dj szettre / zenei előadásra, de ahelyett, hogy a színpadon zajló alkotásra koncentrálnának, amiért elvileg jöttek, inkább egymással vannak elfoglalva. Ami egészen érthetetlen, hiszen ezt egy kocsmában is meg lehet tenni, az éppen erre való.

Az ismert elektronikus zenész, Apparat legutóbb ezért alig háromnegyed óra elteltével abbahagyta a műsort, és okulásul ki is posztolta az esetet:

És mindez ugye nem csak Szalonikiben történik meg, de Budapesten is. Nem is ritkán.

És gyakran pont úgy, ahogy Apparat tovább fejtegette azt a Facebookos kommentszekcióban: nem csak “néhány ember” csevejéről volt szó, hanem folyamatos dumálásról, amit kétszer is szóvá tett a mikrofonban, mindenféle hatás nélkül.

“Aki ismer engem, tudja, hogy hajlamos vagyok magamat hibáztatni, hogy nem vagyok elég jó. De itt a csevegés az első perctől kezdve zajlott.

Ami még jobban idegesítette, az a tény, hogy tudta, emberek várakoztak még a helyszín előtt, akik kíváncsiak voltak a show-ra, az ostoba, érdektelen csevegők pedig gyakorlatilag az ő szpotjaikat foglalták el. Pedig hát lehetne így is szórakozni egy koncerten (oké, nem Apparaton, de na):

Akinek van tippje arra, mit lehet kezdeni ezzel a sajnos egyre gyakoribbá váló helyzettel, az bátran írja meg az info@urbanplayer.hu-ra!

Tűz tartalom 🔥