keresés menü

Fátyolos, baleári libbenések: mix délutánra a Deloreantól

A Barcelona-Zarautz tengelyen mozgó spanyol Delorean zenekar nem dídzsékből áll, viszont elmúlt évekbeli albumaikon poticsavargatás nélkül is olajozottan hozták a színes tablettás nyári bulik utánérzését (2010-es Subiza lemezükön az egyik szám címe is mindent elárul: Endless Sunset, ez az). Olyasforma a dolog, mintha egy addig unalmas brit indie-t játszó együttes visszautazott volna az időben, és belekóstolt volna egy korai maratoni house-buliba valamelyik tengerparton, és egy életre ráragadtak volna a vibe-ra. Az időutazást leszámítva talán így is történt.

Igaz, tavalyi nagylemezükön, az Apar-on már eljutottak az afterpartiig, révült rohanás helyett “nyugi a tuti” lett a jelszó – ami még (vissza)fokozottabban jön elő abban a mixben, amit most készítettek. Az első felében alig lépjük túl a 100 BPM-et, aztán hiába tempósodunk később, a bársonyosan lenge hangzás megmarad.

Ennél jobb mixet úgysem találsz erre a délutánra, úgyhogy lehet nekiugrani itt fent, a cím alatt! Trekklista meg a fotó után.

delorean-real-love

1- HOT BEACH “INTERIORS”
2- ANNA DOMINO “CAUGHT” (DELOREAN EDIT)
3- COCTEAU TWINS “CHERY COLORED FUNK” (OTHERNESS MIX) (DELOREAN EDIT)
4- JOHN TALABOT “ZANZIBAR” (80’S TAPE MIX)
5- KRAFTWERK ” ANANAS SYMPHONIE” (DELOREAN EDIT)
6- IASOS “LIBRA SUNRISE”
7- CARL CRAIG “THE CLIMAX BOOTLEG”
8- SUEÑO LATINO “SUEÑO LATINO” ( DERRICK MAY ILLUSION FIRST MIX)
9- DELOREAN “UNHOLD” ( DELOREAN VIP REMIX )
10- EMPRESS OF “TRISTEZA” (DELOREAN REMIX)