keresés menü

Ezt a három Drunk In Love remixet hallgasd meg a sokból!

tumblr_n109ldnDsY1rch77bo1_500

Hétvégén a Valentin-naptól megbolondulva Diplo, Kanye West, T.I. és Weeknd is beszálltak a nem hivatalos Beyoncé: Drunk In Love remixversenybe. Mivel korábban már Future, Angel Haze, James Blake és az eredeti verzió producere, Detail is újragondolták a dalt, így itt van az ideje, hogy rendet tegyünk köztük. Következzen a három legjobb verzió!

3. WEEKND

Weeknd nem csinált mást, mint a maga összetéveszthetetlen drámai és törékeny hangvételére formálta át a Drunk In Love-ot. Ez igazából a világ dalainak 90 százalékával tök jól működne, miért pont ezzel ne?

https://soundcloud.com/theweekndxo/drunk-in-love-the-weeknd-remix

2. ANGEL HAZE

Ez igazából nem is remix, hanem egy élő verzió. Kicsit szétesett ugyan, de Angel Haze frivol, agitatív rapjei és a kísérteties vokálok elemi erővel lökik el egy olyan irányba a Drunk In Love-ot, amit az eredeti verzió nem feltétlen indokolna.

1. DIPLO

Diplo nem okoz meglepetést, úgy csinál belőle egy egy tökéletes bulibombát, hogy megőrzi az eredeti intim, bensőséges hangulatát.

Futottak még: James Blake és Detail a vokálok mögötti emelkedett kórusokra kihegyezett verzióit érdemes meghallgatni, de Kanye West és Future rárappelős verziói már felejthetőek, T.I. hatperces közhelyparádéját pedig tényleg mindenki nyugodt szívvel szkippelheti.