keresés menü

Ezen a hétvégén sem csak két fontos parti lesz Budapesten

Péntek

Phil Weeks @ Corvintető
A francia Phil Weeks azon house-producerek közé tartozik, akik számára mindig is a műfaj eredeti chicagói változata volt és lesz a kiindulópont. Azonban nem egy ilyen egydimenziós figuráról van szó; szereti a diszkót, a francia tánczenékhez is kötődik, illetve szívesen szemplerez hiphopot.

11160583_10152713848537657_65266938855401415_n

Greg Beato @ Toldi
Az Apron és a L.I.E.S. kiadók üdvöskéje, Funkiniven felfedezettje a széleslátószögű hauzaival lett a zsáner undergroundjának a kedvence. Nightdrive-os társaságban játszik a Toldiban pénteken.

II. Harmadik Ember Fesztivál @ R33
A háromnapos fesztiválon a progresszivitás jegyében egy csomó, jellemzően underground műfaj képviselteti magát a drone-ambienttől kezdve a jazzpunkon át a zajrockig. Tényleg kattintsatok át mert igazán impozáns nemzetközi lájnáp vár rátok. És még sátrazni is lehet.

Mike Watt & The Missingmen @ S8
Mike Watt a Minutemen nevű zenekarával részese volt annak a popkultforradalomnak, ami punkból kiindulva megteremtette az indie-t. Ha élő történelmet akarsz magadnak, akkor muszáj megnézned őt az aktuális zenekarával.

Fran Palermo @ A38
Ugyan nem a teraszon, hanem bent a teremben lesz, de a péntek legnagyobb tengerparthangulatát a Fran Palermo fogja csinálni a mindenféle mediterrán és tengerparti hatásokat összegyúró gitárpopjával. Előtte Passed és Musica Moralia.

Get Ur Beat On @ B O T B
A Beat On The Brat hiphop-történelmi bulisorozata a 2000-es évekhez ért, azokhoz az évekhez, amikor már tényleg kihívásnak számított újat mutatni a műfajban. Az obskúrus cuccok mellett persze az összes fontos sláger is elhangzik majd.

Szombat

Terence Fixmer @ A38
Sötét ipari témák, technó és EDM egyedi elegyét kínálja Terence Fixmer Hajós szettje, ami egyben ötödik lemezének a bemutatója is lesz. A Technokunst párosa, Isu és Dork vezetnek fel és le.

Giovanni Verrina @ LARM
A fekete klubban kvázi All Inn Records labelnight lesz az olasz Giovanni Verrinával, aki mostanában nem mással, mint Ricardo Villalobosszal szokott nyomulni, valamint Coldfishsel és Polarize-szal.

Middlemist Red @ PRLMNT
Két éves lett az újpszichedelikus rockzenében utazó zenekar, ami a hazai gitárszíntér szereplőihez képest elég jó eséllyel aspirál nemzetközi karrierre is.

Bupino, Mulató Aztékok, Fakt, Vanis, Mr Mstrs, Faz @ Corvintető
Szerencsére szombatra is jut egy hiphop-buli, a pénteki történelemóra után szombatra a hazai kortárs színtérből áll össze egy bivalyerős lineup.

Vasárnap

Maruosa @ Müszi
A japán Maruosa úgynevezett cybergrindot játszik. Tempóban, hangerőben, hiperaktivitásban egyaránt kimaxolt fejleszedés azoknak, akiken nem bír kifogni a péntek-szombat kombó. Ér időben érkezni, mert előtte lesz egy kis breakcore-ral feldobott venezuelai dark-ambient is.

Tali mindenütt!