keresés menü

Ez meg itten egy alapozónak sem utolsó Cooly G mix

coolyB

Lang kolléga azt gondolta, büntetlenül szólíthatja fel a lakosságot a reppzenével való hétvégi rákészüléssel, csakhogy a virágozzék minden zsáner alapon álljon itt valami a mocskos városi zenék egyik másik végpontjából is.

Cooly G az urbánus basszus-zenék megkerülhetetlen kiadójának, a Hyperdubnak kötelékében szolgál, ebben a minőségben pedig 2012-ben létrehozott egy olyan debütalbumot, amit tök jogosan látott el a legtöbb zenei hírmondó portál sok csillaggal. Pózerkedés helyett előremutatás, unalmas dubsteppelés helyett szemfelcsillantó textúrák: ez volt a Playin’ Me, ami úgy volt könnyű hallgatnivaló, hogy titokban, ravasz módon meglehetősen komplex is volt egyben. Ennyi létigehalmozás után pedig jöjjön a lényeg: a fifikás hölgy nemcsak egy friss EP-vel jelentkezett nemrég, de egy friss mixszel is a Dummy Mag-nek.

Amiről csak annyit nyilatkozott: “számítsatok a kiszámíthatatlanra!” Mi sem szpojlereznénk túl, úgyhogy csak annyit: ez a közel negyven perc egy visszafogott, rendkívül okos hömpölyögtetés bele a péntek éjszakába. Jó mulatást bármerre!