keresés menü

Ez a buli érted létezik! Hétvégi rave és revüajánló

conanuj

Péntek van, csak semmi csicskulat! Reméljük, mindenki tisztába került már azzal, hogy ilyenkor kötelező elhagyni a négy fal szorítását, máskülönben emberi mivoltunkat veszítenénk el, ezt meg ugye nem hagyhatjuk! Ezért megint összeszedtünk néhány táncos-zenét programot, amiken ismét felemelkedhetünk és emberré válhatunk. Mazsolázol!

PÉNTEK: Bang Dat?! @ Fogasház & Fogaskert
Magunk felé hajlik a kezünk, de ez van, ha egyszer az egyik szerzőnk a Fogaskertben játszik le mindenféle furcsa house-mutációkat! A nagyteremben mindeközben macsóvonalas bass music, garage és UK funky zajlik majd. A pultok mögött Bergi, Shadam, Sirmo, Husky Joe és Bronks.

bang

PÉNTEK: Központ x Telep x Phon.o @ A38
A Madách-Rumbach sarok két, vadulásig népszerű vendéglátóipari egysége ezúttal egy nagyobb vendéglátóipari egységbe költözik. A hajón látják vendégül a berlini Phon.o-t, és ahogy nekünk is elmondták nemrég, azért vállalták be ezt, mert már “a Központ megnyitása óta beszéljük a Leviékkel (Trellay Levente, Telep ügyvezető és motorkerékpáros imázsarc – a szerk.), hogy valamit kéne együtt csinálnunk. Az Einfach Berlinben persze már dolgoztunk együtt, tök jól alakult, volt mozgás a két hely között, így adta magát, hogy lehetne valami, amivel még nyomatékosabban jelezzük az összetartást.”

phono

PÉNTEK: Bounce presents patten (WARP) @ Toldi
Na, ez sem guanóval gurigázás: ilyen elismert kiadótól ritkán jön hozzánk artista, de most ez a Bounce-osoknak hála megtörténik. Az alakváltó zenéiről ismert patten élő + audiovizuális koncertjét egy héttel Tate Britainben ejtett fellépése után hallhatja az Érdemes Közönség a Toldiban, úgyhogy most tényleg felejtsük el az utcán sörözgetést, ez nem az a buli!

bouncex

PÉNTEK: Bordó Nights Opening @ Bordó
Új hely nyílik a Nagymező utcában, azaz már megnyílt, mi is ettünk ott egy nem rossz csilisbabot, de most a felső étteremrészt egy alsó táncrenddel is kiegészítik. Andre és Grasshop küldi meg a membránokat hauzzal és határterületeivel.

bordeau

SZOMBAT: Férfimunka prezentálja Andy Votelt @ Toldi
Beőrülés, hát tényleg megcsinálták! A FÉRFIMUNKA annak ellenére elérte, hogy a programajánlónk szombati blokkját velük indítsuk, hogy igazából fogalmunk nincs, kik ők. Viszont elhozzák Andy Votelt, az embert, aki “új szintre emelte az ismeretlen bítek és beteg ritkaságok újrakiadását, még mielőtt trend vált volna belőle – ez a perzsa pszichedelikus rocktól a lengyel horrordiszkón keresztül a bizarr szintis indiai popig gyakorlatilag bármit jelenthet.” Állítólag az elhibázott popzene, a roncsolt ütemek és a trash ünnepe lesz ez a Toldi Klubban, és ez máris FENEMÓD JÓL hangzik!

fotel

SZOMBAT: Technokunst pres. Dave Clarke @ A38
Jön a Techno Bárója, ADJÁTOK TOVÁBB! Nem is ünnepelhetné stílusosabban 3. születésnapját a lábindító szögelések és fémes katarzisok bulisorozata, a Technokunst, mint hogy egy olyan embert hívjon el, aki még a műfaj nagyjai között is óriás. Ha valakiért, akkor Dave Clarke-ért érdemes megbirkózni este, aztán meg reggel a farkasordító hideggel, mert ami a kettő között lesz, abban bizony lesz köszönet.

davec

SZOMBAT: Ötödik Luxanapi Buli @ Beat On The Brat
Szóljon az event szövege egyben átemelve, sajnos mi ezt nem tudjuk megugrani mondanivalóban, így tökéletes: “Kisebb kihagyás után pont LUCA NAP környékén érkezik újra a $LEGENDÁS$ LUXUSMULATSÁG Pest legújabb és legCLASSYbb underground clubjába, a Beat On The Bratbe! Ha te sem tudod eldönteni, hogy szintetikus póthajba vagy Abercrombie zakóba célszerűbb befektetned, ha szeretnél minél több olyan számra bulizni, amik tartalmazzák a $$$$$$$$$$########P. U. $ $ Y########$$$$$$$$$$ szót, és te is észrevetted az ironikus Christina Aguilera és Szecsődi Kari-utalásokat a felvezető szövegben, a Mikulás utáni héten a Nyár utca 20-ban rázhatod a legjobban Selena Gomezre!” ENNYIKÉCSKE.

luxxxx

SZOMBAT: Budapest Jungle pres. Rockwell @ Corvintető
Akit inkább mozgatnak az öblös basszusok és az olyan DALOK, amik úgy hangzanak, mintha ritmusra verekednének egymással komplett dobfelszerelések, azoknak a tetőn a helye, ez egyértelmű. Akinek pedig ez a tempó gyors, annak még mindig ott a kisterem!

rockwell