keresés menü

És most hova mehet, aki Budapesten jót akar bulizni a hétvégén? Már mondjuk is!

Maximumra pörgött a fesztiválszezon, aki tud kivonul Budapestről a következő másfél hónapra. Fesztiválokra, vízpartokba vagy hegyekbe. És ez érthető is.

Mi azonban nem feledkezünk meg azokról, akik lekésik az utolsó pénteki vonatot a Balatonra, akik a nyaralásból hazaérve szombaton adnának valami táncikálást. Tehát továbbra is mutatjuk, hogy merre érdemes menni a fővárosban. Már csak azért is, mert amiről itt azt mondjuk, hogy kihalt, azt sok más város szeptember végén is megsüvegelné!

Péntek

Ha minden idők legszórakoztatóbb repperének, Snoop Doggnak az éppen ezen a napon megjelenő tizennegyedik lemezét, a Cool Aidet ünnepelnéd, akkor a Tütüben jársz jó helyen, ahol csupa a kaliforniai hiphop kerül a lejátszókra és – idézem az eventót – “hajnalig folyik majd a gin&juice.”

Ha fényes neondiszkókra és világi überhouse-okra táncolnád át magad a szombatba, akkor a Fogas Házban egy olyan névsor rakosgatja majd neked a zenéket a Homerun-on, hogy: Vikipop, Kontinents és az esemény házigazdája, Simon Iddol.

Szombat

Aki a szeretet és az elfogadást választja, annak délután háromtól indul a 2016-os Budapest Pride Felvonulás. A gyülekezés 15:00 és 15:30 között lesz az Andrássy út és a Dózsa György út találkozásánál. Részleteket a további programokról és egyéb információkat az esemény eventóján találtok.

Ha szétgyötört gitárokkal és velőig ható üvöltésekkel mozdulnál együtt, akkor egy kiváló black metál / screamo buli vár az Aurórában, egy amerikai, egy cseh és két magyar fellépővel.

Ha jól válogatott UK garage és house muzsikákra lépegetnél a Duna partján, akkor most szólunk, hogy Monkey6-ék pont ezzel szolgálnak a Pontoonban!

Vasárnap

“Vasárnap esti napsütés + nyár + kalifornia + d-beat”? Ha ez jut eszedbe egy jó kis vasárnap estéről, akkor a Dürer Pince felé irányítsd magad, ahol egy nagyon jó francia posztpunk, egy még jobb amerikai hardcore és három magyar zenekar gondoskodik a tisztességes leizzadásról.

Még több progika, még szélesebb választék a Nightworks appban.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥