keresés menü

Erykah Badu beletrollkodott egy tévériportba

Oké, ennél viccesebb ma már úgysem lesz, úgyhogy feltétlenül nézzük meg együtt, virtuális kéz a virtuális kézben, ahogyan az újhullámos soul díva belesétál a kamera látószögébe, majd vissza, a dugás egyezményes jelét mutatja, aztán ad egy lökős puszit a New York-i PIX 11 riporterének, Mario Diaznak.

Itt egy Vine meg egy videó is az esetről:

Külön szórakoztató, ahogy a megzavart riporter eleinte egy rajongóként aposztrofálja az énekesnőt, és a fenti Vine is úgy került fel az internetre, hogy “egy őrült nő” hekkelte az adást, sőt, maga a művésznő is eleinte viccből tagadta, hogy ő lenne a felvételen. Aztán persze elismerte.

Erykah Badu egyébként hihetetlenül egyedi és érzékeny hangjáról híres, meg kellemesen soulos dalairól, de feltűnt az utóbbi években Tyler The Creator, Bonobo és Flying Lotus új albumain is. 2010-ben a Window Seat című dalához forgatott gerillavideóval komoly felhördülést okozott amerikaszerte: a klipben fokozatosan pucérra vetkőzött azon a helyszínen, ahol Kennedyt lelőtték. Utólag úgy védekezett, hogy dehogy akart tiszteletlen lenni az elnök emlékével szemben, a dallal és a videóval a birkaszerű csoportgondolkodás jelensége ellen kívánt felszólalni.