keresés menü

Ennél őrültebb Boiler Room szettet még nem láttál! (18+)

Gyanútlanul Otto von Schirach breakcore-művész berlini Boiler Room szettje előtti bemelegítésre kérték fel az ausztrál Anklepantst.

A moniker mögött gonoszkodó Dr. Reecard Farché persze vérszemet kapott, hogy egy olyan műsorban léphet a világ elé, ahol az elektronikus tánczene legendái és legjobb új arcai adják egymásnak a keverőt, és elővezetett egy olyan sokkoló műsort, ami után nem lettem volna von Schirach helyében. 

Farché piros cipellőben, flitteres neonszínű bohócruhában, péniszorrú szörnymaszkban és egy pengékkel kipreparált mikrofonnal fogadta az időben érkező két tucat embert, akik zavarukban el sem tudták dönteni, hogy most bulizzanak, hátulról figyeljék a történéseket vagy esetleg hagyják el biztonságban a termet.

A 40 perces szettjét gliccses elektropop- és slágeres basszuszenékkel kezdte, amikre élőben dünnyögött rá, majd az eklektikus műsor felétől elindult a zajosabb, szétcsapott témák felé. Mondjuk még így sem tudta zeneileg megközelíteni a látvány sokkját. A szettet végül egy paranoid, mégis forró fankis blokkal zárta, egyúttal végleg összezavarva a kisszámú jelenlévőket, később több ezreket a YouTube-on keresztül.

A Stoney Roads blog nemrég egy friss Anklepants-editet is megosztott, álljon ez a betegség is itt:

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥