keresés menü

“Elkezdtem magamat szuggerálni, éreztem, hogy tennem kell valamit”

Aki sokak mások mellett az Absolut Budapest fővárosi kreatívokat bemutató blogján szólalt meg. Amiből kiderül, hogy a törékeny pillantású zenész valójában cseppet sem puha irányból érkezett bele tehetségének kicsatornázásába, konkrétan hét-nyolc metálzenekart is elfogyasztott zsenge korában. Csak éppen ez nem esett neki jól.

“Kezdtem elhinni, hogy ez már nem fog összejönni, és majd a diplomámmal keresek egy állást, és az majd jó lesz. Ez így is lett. Ahogy végeztem, rögtön elhelyezkedtem egy reklámügynökségnél, accountoskodtam. Két évre feladtam az álmomat. Aztán kezdtem rosszul érezni magam. Hiába volt jó a munka, hiába voltam kreatív emberekkel körülvéve, ez nem az a fajta kreativitás, amiben én jól érzem magam. Elkezdtem magamat szuggerálni, éreztem, hogy tennem kell valamit.”

Sonya a blognak elmondta, hogy ekkor hirtelen felindulásból külföldre helyezte át magát, de néhány hét leforgása alatt rájött, hogy azért utazott el, hogy visszajöjjön és maradjon. És zenéljen, persze.

A teljes interjúhoz ide tessék klikkelni, mert még sok egyébről is mesél, célokról, célokhoz eljutásról, tervekről, amikből nincsenek is konkrétak, mert egyszerűen csak megtesznek mindent, amit tudnak az előrelépés érdekében, mert érzik, hogy ez a megfelelő út. Addig is itt egy azóta is emlegetett Balcony TV-s fellépésük, a már-már trademark kétdobosos felállással:

Aki pedig ezt az élményt kiteljesítené, két másik zenekar társaságában, az most pénteken élőben meg is tekintheti Sonyáékat a Dürer Kertben egy posztrockos este formájában!

És még egy nem elhanyagolandó bónuszhír: Sonya szerepel a Bring Me The Horizon frontembere által alapított Drop Dead ruhamárka legújabb kampányában, a PVRIS énekesnője és Hannah Pixie Sykes tetoválóművész mellett. Alakul ez!