keresés menü

Elfogytak a művésznevek!? Tree új videója és Tree leporolt dala

Nem rég írtunk a chicagói Tree szuper soul trapes EP-jéről, most pedig itt van a Santa Cruz-i Tree, azaz Oliver Tree Nickell új videója.

Nem az első eset ez a popzene történelmében, hogy névegyezőség esete áll elő, de eddig javarészt egymást nem fedő korszakok, vagy színterek előadóival esett ez meg. Most azonban elhallgatva a Santa Cruz-i Tree Stuck Down the Wrong Rabbit Hole trillázó szintikkel elemelt, gyermekien játékos kísérleti popját, és a hozzá készített, animációba átforduló nosztalgikus videót, bizony könnyen lehet, hogy hamarosan ölre kell menniük a névért. Mert hiába másfelől indultak, végsősoron mégiscsak trendi popzenével akarnak kitűnni 2014-ben.

Hogy a chicagói Tree rajongói se maradjanak hoppon, jöjjön még tőle is egy trekk. Jövő héten fog megjelenni a 2012  Thelonius Martinnal készített Closed Sessions, amiről már meghallgatható a jazzes More Than You Know, aminek az érdekessége, hogy még inkább Kanye West 808s & Heartbreak-es korszakának autotune-os R&B-jére hasonlít, mint sem a 2014-es önmagára.

Forrás: Noisey/FACT