keresés menü

Van két fölös jegyünk a szombati Electrify-ra, kéri valaki?

Kilencedik epizódjához érkezett az elsősorban okoselektronikus, de semmiképp sem buta zenéket méltó környezetbe helyező budapesti Electrify Series. Mi pedig ismét több jegyet kértünk szakmailag, mint amennyi szükséges számunkra, hogy lehessen egy nyereményjáték. De előbb nézzük, kik jönnek szombaton a Trafóba!

Helm

Az estét a londoni Luke Younger nyitja, aki zaj-ambient játszik dubtechnós hatásokkal, lemezei az elektronikus zene alapkiadójánál, a PAN-nél szoktak megjelenni, nemrégiben pedig az Iceage-dzsel turnézott. Utóbbi azért fura, mert ugye egy dán punkzenekarról van szó.

TCF

TCFR egy norvég képzőművész-zenész, aki saját maga által programozott virtuális hangszerekkel játszik ezer felől táplálkozó jövőzenét, közben meg nagy rajongója az Oolong teáknak. De annyira, hogy legutóbbi lemezéhez egy csomag kínai tea is járt, sőt maga az album fő témája a kódok mellett a Indiai Óceánt átszelő kereskedelmi útvonal volt.

https://soundcloud.com/t-c-f/2f-d4-db-24-c9-41-d3-50-6e-d2

Aïsha Devi

És még csak ez után jön az este talán legizgibb fellépője, a nepáli-tibeti Aïsha Devi, aki saját népének zenéit, meditációs kultúráját keresztezi a kortárs technóval és modern R&B-vel. Valahogy így például:

JÁTÉK

Minek a rövidítése a TCF? Akinek hirtelen nem ugrik be, annak a Fb-esemény leírása segítséget nyújthat a megfejtésben. A válaszokat pedig február 24-e, azaz csütörtök délig várjuk az info@urbanplayer.hu címre.