keresés menü

Van egy páros jegyünk a hétvége legkortársabb bulijára, kéri valaki?

Az új Björkkel, Mykki Blanco pártfogoltjával és egy székesfehérvári csodasráccal jön a Trafó okoszenés sorozatának, az Electrify-nak a tizenkettedik része most szombaton. Először megmutogatjuk, hogy kik lépnek fel, aztán mondjuk, hogy mit kell tenni a jegyért.

Jenny Hval

A norvég énekesnőt nem mi, hanem a legfontosabb zenei lapok emlegetik Björk örököseként. A vámpír- és pinametaforákon keresztül a nőiség mibenlétét vizsgáló popzenéje élőben színházi élménnyel felérő performansszá válik.

Yves Tumor

A Moonlight Oscar-díja miatt különösen aktuális lesz Yves Tumor fellépése is. Egy konzervatív környezetben felnőtt fekete queer előadóról van szó, aki Mykki Blancóék holdudvarában találta meg a saját hangját, ma pedig már olyan divatmárkák kérik a nem szokványos fellépéseit bemutatóikra, mint a Hood By Air.

Alley Catts

Az estét az a Janky Máté nyitja, aki már 15 évesen olyan zenéket írt, hogy a kísérleti muzsikák egyik legfontosabb blogjának, a Tiny Mix Tapesnek az újságíróját is beijesztette.

JÁTÉK!

Arra a nem is olyan valószínűtlen esetre, hogy több embert is érdekelne a párosjegy, jöjjön egy játékos kérdés szűrőnek!

Jenny Hval első két lemezét milyen néven adta ki?

  • A: Intothinair
  • B: Rockettothesky
  • C: Flymetothemoon

A helyes válaszokat az info@urbanplayer.hu-ra várjuk március három, azaz péntek délig, aztán sorsolunk, majd még melegében értesítjük a győztest, hogy szombat estére ezzel számoljon!

Becsekkolnál a Facebook-eseményre? Nincs akadálya!