keresés menü

Egy 11 éves srác mutatja meg, hogy bárki elboldogul a mai zeneszerkesztőkkel

A canberrai Cue Rhys, vagy művésznevén Black Summer olyan öt éve, tehát nagyjából az általános iskola elején kezdett el zeneszerkesztőkkel bíbelődni. Mára eljutott oda, hogy a helyi rádióba is bekerülnek a trekkjei.

Egész hihetetlen nézni Triple J videóriportját. Egyrészt van egy srác, aki korát meghazudtoló komolysággal beszél a zenekészítésről. Közben meg pont úgy őrül meg, amikor lejátsszák a rádióban egyik számát, ahogy egy tizenegyéves szokott, ha mondjuk megkapja az áhított BMX-et szülinapjára. Arról nem is beszélve, hogy milyen képet vág, amikor egyik kedvence, Flume bejelentkezik videócseten.

A legjobb sztori azonban az lesz, ahogy kiderül, miként választott művésznevet. A Black apja Black Berry nevű kocsijából jött, a Summer pedig a Summernats nevű ausztrál autós fesztivál után.

Arra pedig különösen kíváncsiak lennénk, hogy a tetovált karú, Pixies-pólós apuka akkor is ilyen optimista-e, amikor stadion-EDM-es veretésre ér haza egy keményebb munkanap után. De talán hamar túlesik ezen a gyerek és később majd tényleg király dolgokat is csinálhat!