keresés menü

Egész hihetetlen, hogy mennyire NEM utálja a világ Vince Staplest

Régi közhely, hogy akit sokan szeretnek, annak utálói is akadnak szép számmal. Vegyük például a popzene egyik legnépszerűbb példáját erre: Bonót a U2-ból! És csak képzeljük el, mi lenne, ha azt mondaná, hogy na, ha összedobtok nekem kétmillió dollárt, akkor többet nem kell látni és hallani engem, eltűnök a színről.

Mi azt tippeljük, hogy olyan 2-3 perc alatt ez össze is jönne.

Ahogy tegnap azt megírtuk, a kortárs hiphop egyik legkarakteresebb hangja, Vince Staples néhány kritikán berágva megtette azt a gáláns ajánlatot, amit a bonós példában ecseteltünk imént.

Nyugdíjba küldheted a kortárs hiphop egyik legeredetibb alakját

Ma reggel olyan “lássuk csak” felütéssel azért ránéztem, hol áll a kampánya, mennyi pénz jött össze a saját nyugdíjaztatására, hány olyan ember mászkál a világon, aki szerint jobb lenne az élet Vince Staples nélkül:

Miután tegnap az összes releváns zenei oldal megírta a hírt, egy álló nap alatt 118 ember dobott össze a nemes célra 1475 dollárt.

Oké, nem egy U2 kaliberű dologról van szó, de ha Magyarországról nem is annyira látszik, Vince Staples azért tényleg komoly tényező a műfajában, és hát a hiphop világa sem az a hippis mindenki szeret mindenkit-vájbú közeg. Meg hát na, ilyen még nem történt, kiváncsiságból is pedzegethette volna több ember a dolgot precedens-teremtésileg.

Na, persze az is lehet, hogy csak a kampány beindítása után pár órával kiadott számát, a Get The Fuck Off My Dicket akarta felvezetni a megszokottnál kicsit merészebb módon!