keresés menü

Kalózrádiós londoni legenda szedi szét szombaton a Corvintetőt

djez

Ő itt DJ EZ, és arról híres, hogy veszett nagy bulikat képes tető alá hozni. Emberünk a pattogós, vidám, perzsgőlocsolós, öblögetős-basszusos UK garage műfajában utazik leginkább (amihez egy korábbi posztunkkal lehet közelebb kerülni), és úgy szokták emlegetni, hogy ezen a vonalon nála jobb nincs. Amikor mi éppen rendszert váltottunk, akkor ő éppen 15 évesen egy londoni kalózrádiónál kezdett játszogatni, majd megcsinálta a saját adóját, míg a hatóságok meg nem lengették a gumibotot, és így ment ez még egy ideig, mígnem felkérést kapott a nagynevű Kiss FM rádióban, ami egy életre elintézte, hogy kapós név legyen a szakmában.

Az ilyesmire persze illik rászolgálni, és nála ezzel nincs is baj – tavaly decemberben például így bolygatta meg a Boiler Roomot, és ezt a szakemberi tudását április 6-án a Blaha Lujza tér tetején is kamatoztatja a Budapest Bass Musicnak hála:

A basszusorientált egyenes tánczenék magyar lemezlovászai is ügyeskednek persze: Mentalien, BA10, Aafro és Waxman is rakosgat majd. Facebook-esemény errefelé, és érdemes lefelé görgetni, mert további DJ EZ mixeket és vonatkozó zenéket is posztolnak a posztolók.

Tűz tartalom 🔥